MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 08:46

VIDEO | O fetiță fără adăpost a început să plângă în momentul în care mama ei i-a spus că o să petreacă iar Crăciunul într-un hostel

Distribuie

Un clip video distribuit pe rețelele sociale o arată pe o fetiță în vârstă de patru ani, din Dublin (Irlanda), plângând pentru că nu are o locuință în care să-și petreacă Crăciunul, în contextul în care mama ei nu-și poate permite decât să plătească o cameră de hostel.

Clipul video o arată pe Poppy plângând în hohote, după ce a fost anunțată de mama ei, Leanne Dunleavy (30 de ani), că își va petrece Crăciunul, pentru al treilea an consecutiv, într-un hostel, scrie Daily Mail.

Cele două au fost evacuate din casa în care stăteau când Poppy avea doar un an, iar în prezent, Leanne nu-și poate permite o chirie.

Leanne, care lucrează ca hairstylist, a declarat că a rămas fără casă din cauza unor situații neprevăzute și nu se așteaptă ca situația să se schimbe prea curând.

Videoclipul ei a fost văzut de 167.000 de oameni pe Facebook, mulți dintre ei aruncând vina pe guvernul irlandez pentru situația în care se află cele două.

În videoclip, Leanne poate fi auzită cum o întreabă pe Poppy dacă este supărată pentru situația în care se află, iar ea răspunde că o necăjește faptul „că nu are unde să stea”.

„Am vrut să arat guvernului cum nu numai părinții suferă, pentru că noi putem trece peste, ci și copiii. Nici un copil nu ar trebui să-și petreacă Crăciunul pentru al treilea an în cazări pentru oameni fără adăpost. După cum arată lucrurile, așa va fi și anul viitor”, a spus Leanne.


CITEȘTE ȘI: Nepotul lui Tudorel Toader și soția lui Adrian Țuțuianu, angajați la Curtea de Conturi. Concursul de angajare, contestat din interior: „Jaf!”


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Citește mai multe despre Irlanda și plans pe Libertatea.

Comentarii