Mergi direct la conținut »
#salvatipipera / Tramvaie blocate în zona Pipera din cauza unei șoferițe care a parcat pe linie - VIDEO
Ştiri Libertatea > Ştiri > #salvatipipera / Tramvaie blocate în zona Pipera din cauza unei șoferițe care a parcat pe linie - VIDEO

#salvatipipera / Tramvaie blocate în zona Pipera din cauza unei șoferițe care a parcat pe linie – VIDEO

Tramvaiele sunt blocate în zona Pipera, din cauza unui șofer care a parcat chiar pe linie. Mai multe tramvaie sunt blocate pe bulevardul Dimitrie Pompeiu.

UPDATE 11.00: Situația a fost remediată după aproximativ două ore, când soțul șoferiței a apărut la fața locului. Acesta a spus că soția lui, care este însărcinată, s-a simțit rău și de aceea a parcat mașina acolo. De partea cealaltă, un vatman a declarat că el a mai trecut prin situații similare, provocate chiar de aceeași persoană.

Din cauza acestei parcări iresponsabile, circulația în zonă este dată peste cap. Tramvaiele stau în linie, neputând să înainteze, ceea ce înseamnă că și traficul rutier din zonă este afectat, căci intrarea în anumite sedii a fost blocată de tramvaie.

Incidentul are loc în Pipera, zonă care este mereu afectate de ambuteiaje. Libertatea a lansat campania #SalvatiPipera, tocmai pentru a atrage atenția asupra problemelor din zonă.

Close
Închide
  Close