MENIU CAUTĂ
07 Iul. 2013 12:26 , de Simona Josan

VIITORUL sună PRECUM PERLELE de la BAC 2013! Uite cele mai tari ”DUME” date de liceeni în acest an la ISTORIE!

Distribuie

În vestul țării, perlele la Bac au curs cu nemiluita, iar site-ul exclusivtm.ro a făcut o trecere în revistă a acestor dume, fiind doar o mică parte din prostiile scrise de elevi în lucrări.
*Ştefan cel Mare a bătut cel mai mulţi turci, era spaima Imperiului Austro-Otoman. A avut vreo 50 de războaie cu ei şi a fost 50-0. Numai când îl vedeau ăia şi deja începea să le sune apa în cap.
* Comuniştii erau terorişti, nu dădeau internet la oameni. Ei se bătea cu americanii, care lea dat la temelie, că avea mai multe bombe atomice.
* Statul român s-a născut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine şi ca tine, care au murit ca să avem noi unde să mergem azi la mall şi să spunem că România e o ţară de… mă scuzaţi puncte puncte
* Sau bătut ani mulţi în al doilea război mondial şi sa-u mai şi săturat. Şi au zis să facă pace şi au puso diun tratat. Adio război
* Uniunea Sovietică era un fel de Rusia de acum, mai măricică. Ea avea Armata Roşie, care era câtă frunză câtă iarbă, vorba poetului, iar noi otrăveam fântânile, ca să moară ei de sete înainte să ne arunce bombe în cap.
* Dacă nu era Mihai Viteazu să facă el România cu mânuţele lui cum l-a tăiat capu, şi bine la tăiat, nu aveau ăştia ce să fure azi.
Citește și:

  • REZULTATE BACALAUREAT 2013. Anunţul care va bucura TOŢI ABSOLVENŢII: Când ar putea fi anunţate rezultatele
  • Habar n-au dacă au luat Bac-ul, dar petrec în club şi beau de sting!
  • BACALAUREAT 2013. IMAGINI SCANDALOASE! Elevi filmaţi în timp ce adună şpaga pentru profesorii supraveghetori
  • Dezvăluiri şocante ale elevilor care au dat ieri Bac-ul la Liceul Dimitrie Bolintineanu: «Ne-au sechestrat în clasă, era să leşinăm de foame şi de sete»

 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii