MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Viorica Dăncilă, întrebată dacă preşedintele va fi de acord cu interimatele la cele trei ministere: „Va accepta, am vorbit pe acest subiect”

Distribuie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Guvern, că preşedintele Klaus Iohannis va accepta propunerile de miniştri interimari pe care i le-a înaintat deja, şi că a discutat cu şeful statului pe acest subiect.

Şeful statului a respins remanierea în forma propusă de Executiv, care viza noi miniştri la Justiţie, Fonduri Europene şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, respectiv Eugen Nicolicea, Oana Florea şi Tit Liviu Brăiloiu.

„Va accepta”, a afirmat Dăncilă, la Palatul Victoria, întrebată dacă are vreun răspuns din partea preşedintelui legat de propunerile de miniştri interimari.

Premierul a precizat că a discutat deja cu preşedintele Iohannis pe acest subiect, după ceremonia care a avut loc la Palatul Victoria de înmânare a nouă acorduri de finanţare acordate în baza schemei de ajutor de stat cu impact semnificativ în economie.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, marţi seară, la Palatul Cotroceni propuneri de miniştri interimari, după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins remanierea Guvernului, în varianta propusă iniţial, cu Eugen Nicolicea, la Justiţie, Oana Florea, la Fonduri Europene şi Tit Liviu Brăiloiu, la românii de pretutindeni. Şefa Executivului l-a atacat dur pe preşedintele Klaus Iohannis, şi spune că decizia acestuia este „inacceptabilă și lipsită de fundament”

Citeşte şi: VIDEO | Povestea tristă a fetei de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită. Boala a răpus-o la 10 zile după ce a fugit de acasă!

Citește mai multe despre Viorica Dăncilă, remaniere și restructurare guvern pe Libertatea.

Comentarii