Mergi direct la conținut »
Vlad Cosma a fost audiat la Parchetul General în cazul plângerii împotriva fostului procuror Mircea Negulescu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vlad Cosma a fost audiat la Parchetul General în cazul plângerii împotriva fostului procuror Mircea Negulescu

Vlad Cosma a fost audiat la Parchetul General în cazul plângerii împotriva fostului procuror Mircea Negulescu

Vlad Cosma a fost audiat la Parchetul General în cazul plângerii împotriva fostului procuror Mircea Negulescu și a altor trei magistrați DNA Ploiești. Fostul deputat a dat declarații și în cazul depuse împotriva lui Lucian Onea, șeful DNA Ploiești.

Fostul parlamentar Vlad Cosma a fost audiat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție ca urmare a unei plângeri depuse pe numele lui Mircea Negulescu, scrie Mediafax.ro.

„Până la ora asta nimeni n-a aflat cine este Seghei Petruş, îl cautăm şi noi. În baza unei persoane care nu există, am observat cu toţii cum un procuror şef a solicitat arestarea unui demnitar din statul român şi lucrurile acesta nu mi se pare deloc normale. Mâine poate să sosească o anonimă a unui alt Serghei în care să se prezinte aspecte ilegale despre oricare alt demnitar din ţară. Domnul Negulescu mi-a spus foarte clar că doreşte să vină prin poşta o anonimă din partea unui cetăţean supărat, indignat. Dorinţa nu a fost să facem scandal ci să atragem atenţia asupra unor nereguli care se intâmplă în judeţul Prahova, pe care le-am semnalat din 2014”, a afirmat Vlad Cosma.

Pe 9 februarie, Vlad Cosma a depus o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, ultimul fiind fostul procuror care a fost exclus recent din magistratură.

Potrivit sursei citate, fostul deputat îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat.

Vlad Cosma a făcut publice, la Antena 3, mai multe înregistrări prin care a vrut să arate că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor „probe fabricate” unor politicieni și oameni de afaceri, printre ei și Sebastian Ghiță.


Cum a înregistrat Vlad Cosma discuțiile cu procurorii DNA. Fiul fostului președinte al CJ Prahova ar fi folosit un dispozitiv nedetectat


Totodată, fostul parlamentar susținut că Lucian Onea, procurorul DNA Ploiești, i-ar fi cerut să modifice anumite probe și documente care ar fi fost folosite într-un dosar.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

CITEȘTE ȘI:Close
Închide
  Close