Mergi direct la conținut »
Vremea în minivacanța de 1 iunie. Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vremea în minivacanța de 1 iunie. Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică

Vremea în minivacanța de 1 iunie. Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică

Vremea în minivacanța de 1 iunie. Următoarele trei zile, începând cu 31 mai, aduc o vreme cu posibile ploi în Capitală și temperaturi de până la 26-27 de grade Celsius.

De Mihai Niculescu,


Citește și: Ce poți face de 1 Iunie în București. Evenimente inedite, organizate de Ziua Copilului


Ziua Copilului, 1 iunie, este anul acesta sâmbătă. Vineri, 31 mai 2019, toate unitățile de învătământ vor fi închise cu ocazia vizitei pe care Papa Francisc o efectuează în țara noastră. Așadar, bucureștenii vor avea parte de o minivacanță de trei zile, respectiv 31 mai, 1 și 2 iunie. Meteorologii anunță valori termice care se vor ridica la 26-27 de grade Celsius. Pentru cei care vor să petreacă weekend-ul la mare, vremea se anunță frumoasă. De asemenea, și la munte va fi cald.

Vremea Vineri, 31 mai.

În București, vremea va fi instabilă. Se vor semnala averse de ploaie și furtuni. Temperatura minimă va fi de 16 grade Celsius, în timp ce termeraturile maxime se vor situa în jurul valoriii de 27 de grade Celsius.

Vremea Sâmbătă, 1 iunie.

De Ziua Copilului, în Capitală temperatura miniumă va fi de 16 grade Celsius, în timp ce maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius. Meteorologii au anunțat câteva averse de ploaie și chiar furtuni.

Vremea Duminică, 2 iunie.

Potrivit meteorologilor, în București se vor semnala averse de ploie și furtuni în Capitală. Temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius, în timp ce cea maximă nu va depăși 22 de grade Celsius.

Vremea pe litoral în minivacanța de 1 iunie.

Pe litoral, vineri, 31 mai, și sâmbătă, 1 mai, temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius, în timp ce maximele vor fi cuprinse între 26 și 27 de grade Celsius. Nu sunt excluse averse. Duminică, 2 iunie 2019, vremea va fi însorită, temperatura maximă situându-se în jurul valorii de 25 de grade, în timp ce minima va fi de 18 grade Celsius.

 


Citește și: Toate școlile din București vor fi închise în 31 mai, pentru vizita Papei Francisc. Cursurile vor fi suspendate parțial și joi 


 

Close
Închide
  Close