Exerciții demonstrative ale Armatei și concerte, duminică, în Capitală, de Ziua Forțelor Terestre

21 aprilie 2017 17:25 De: ,

Ziua Forțelor Terestre, sărbătorită duminică în Parcul Tineretului din Capitală. Vor avea loc exerciții demonstrative ale Armatei, concerte și retragere cu torțe, a anunțat Ministerul Apărării. 

Cu prilejul Zilei Forțelor Terestre, duminică,  în Parcul Tineretului din Capitală, Statul Major al Forțelor Terestre va organiza, între orele 10.00 și 18.00, activități cultural-recreative.

Astfel, militarii vor prezenta tehnica de luptă, armamentul și echipamentul din dotare, vor avea loc exerciții demonstrative de intervenție a echipei EOD, exerciții de supraviețuire, procedee de escaladare, tiroliană, tehnici de autoapărare, precum și exerciții de mânuire a armamentului.

Între orele 15.00 și 18.00 va avea loc un spectacol susținut de formații artistice ale cercurilor militare, precum și un concert de muzică de fanfară, corală și instrumentală.

Citește și: http://www.libertatea.ro/stiri/armata-va-cumpara-rachete-sol-aer-patriot-1812432

Tot duminică, de la ora 19.15, pe Esplanada Palatului Cercului Militar Național va avea loc un concert de muzică de fanfară și muzică ostășească susținut de Muzica Reprezentativă a M.Ap.N. și de corul Academiei Tehnice Militare.

Retragerea cu torțe va începe la ora 21.00, în fața Palatului Cercului Militar Național, și va continua spre Opera Națională București — Podul Cotroceni — Șoseaua Cotroceni — Bd. Iuliu Maniu—Bd. Vasile Milea — Drumul Taberei — Statul Major al Forțelor Terestre.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro