20 Aug. 2018 18:54 , de Remus Vlad

VIDEO/ Camion cu orhidee la poarta jandarmilor

Distribuie

Traian Săplăcan, un fost militar în rezervă, care are o afacere cu flori, a venit, luni, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, pentru a aduce 200 de ghivece cu orhidee doamnelor din instituţie şi jandarmilor care au participat la protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei.

Fostul militar, acum patronul unei florării, a decis să facă acest gest, împreună cu soţia sa, pentru a le mulţumi jandarmilor care, spune el, au acționat profesionist la mitingul diasporei.

Căsătorit cu o belgiancă, Traian Săplăcan spune că, la astfel de evenimente, se pot face şi greşeli, însă, cunoscând cum acţionează şi forţele de ordine din ţara de origine a soţiei lui, este de părere că s-a acţionat legal la mitingul din 10 august.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a prezentat, duminică, raportul privind incidentele de la mitingul diasporei, din 10 august.

 

 

 

Parchetul General anchetează incidentele de la mitingul din 10 august.

Șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, a fost, luni, la Parchetul General, unde ar fi discutat cu procurorii militari despre posibilitatea identificării persoanelor agresive la violențele din Piața Victoriei.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Alina Pușcaș are planuri artistice pentru toată familia
Loading...
Comentarii