MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 18:54 , de Remus Vlad

VIDEO/ Camion cu orhidee la poarta jandarmilor

Distribuie

Traian Săplăcan, un fost militar în rezervă, care are o afacere cu flori, a venit, luni, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, pentru a aduce 200 de ghivece cu orhidee doamnelor din instituţie şi jandarmilor care au participat la protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei.

Fostul militar, acum patronul unei florării, a decis să facă acest gest, împreună cu soţia sa, pentru a le mulţumi jandarmilor care, spune el, au acționat profesionist la mitingul diasporei.

Căsătorit cu o belgiancă, Traian Săplăcan spune că, la astfel de evenimente, se pot face şi greşeli, însă, cunoscând cum acţionează şi forţele de ordine din ţara de origine a soţiei lui, este de părere că s-a acţionat legal la mitingul din 10 august.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a prezentat, duminică, raportul privind incidentele de la mitingul diasporei, din 10 august.

 

 

 

Parchetul General anchetează incidentele de la mitingul din 10 august.

Șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, a fost, luni, la Parchetul General, unde ar fi discutat cu procurorii militari despre posibilitatea identificării persoanelor agresive la violențele din Piața Victoriei.

Loading...
Comentarii