Daniel Osmanovici este un tată gelos când vine vorba despre fiica lui. Prezentatorul de la Prima TV recunoaște că este greu să fii tată de fată. El caută să nu se transforme în arici atunci când vede un băiat prin preajmă și își temperează pornirile. Comunică mult cu fiica lui și caută să-i dea răspunsuri la orice întrebare pe care i-o adresează fiica.

Daniel Osmanovici, un tată implicat și un soț atent

O relație excepțională o are și cu fiul lui, dar și cu soția, alături de care trăiește o poveste de dragoste de 20 de ani. Daniel Osmanovici ne-a dezvăluit secrete din viața lui de familie, în interviul exclusiv pentru unica.ro.

Daniel, ești un mândru tătic. Ai o fetiță și un băiețel. Crezi că vei fi un tată over protective cu ei, mai ales cu Teea?

– Am tendința asta. E greu să fii tată de fată și să nu te transformi într-un arici de fiecare dată când vezi un băiat sau un comportament pe care îl consideri neadecvat. Caut să vorbesc mult cu ea, mereu și despre orice, așa încât să îmi temperez pornirile.

Pe măsură ce crește îmi dau seama că este esențial să vorbesc cu fata mea, altfel pot să se adune multe întrebări la care prefer eu să dau răspunsul. Cât despre băiat, el crește și este un zeu. Îl iubesc dincolo de cuvinte și dezvolt o relație de prietenie cu înțelegerea că mama lui are prioritate. Sunt dincolo de mulțumit pentru că le place să facă sport. Citește continuarea pe Unica.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE UNICA.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.