Mergi direct la conținut »
A fost lansată prima piesa de pe albumul postum al lui DJ Avicii

"SOS" este prima piesă lansată de pe următorul album Avicii, "TIM", primul material lansat după moartea tragică a DJ-ului. Melodia ale cărei versuri vorbesc despre bătăliile interioare ale lui Avicii este lansată împreună cu Aloe Blacc.

Noul album, primul lansat după moartea lui Avicii, este prezentat ca o punte de legătură între fani şi renumitul producător, compozitor şi DJ suedez, a cărui moarte a lăsat în urmă multe semne de întrebare.

„Simt ca «SOS» a fost un cântec scris cu mult timp înainte de vremea lui. Cu certitudine, a scris aceste versuri cu gândul la bătăliile sale interioare şi consider că piesa abordează un subiect important, într-un mod special, ce poate accesa orice inimă şi bucura orice urechi. Piesa le oferă oamenilor cuvintele pentru a putea fi capabili să spună «Am nevoie de ajutor»”, declară Aloe Blacc, cântăreţul american care a dat voce hitului „Wake Me Up”, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

Piesa SOS era aproape gata în urmă cu un an, când DJ Avicii a murit pe 20 aprilie 22018. Familia muzicianului a fost ca aceasta să fie finalizată și lansată deoarece redă întocmai spiritul şi geniul caracteristice muzicii legendare create de Tim „Avicii” Bergling.

DJ Avicii a fost descoperit fără suflare pe data de 20 aprilie în Muscat, capitala sultanatului Oman, unde se afla de câteva zile în vacanţă alături de prieteni.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

La câteva zile după moartea DJ-ului, familia sa a publicat o scrisoare deschisă în care se preciza că tânărul „nu a mai putut face faţă” şi „îşi doarea pacea”. Totuși, în mod oficial, nimeni nu a confirmat dacă decesul său a survenit în urma unei sinucideri.

În ultimii ani, suedezul nu şi-a ascuns problemele de sănătate, cum ar fi pancreatita, cauzată de consumul excesiv de alcool, iar în urmă cu doi ani, acesta şi-a surprins fanii anunţându-şi retragerea.

Avicii a colaborat cu artişti precum Madonna, Coldplay şi David Guetta şi a ajuns de două ori pe locul al treilea în topul celor mai buni DJ din întreaga lume în 2012 şi 2013, potrivit revistei de specialitate „DJ Magazine”, cea mai importantă publicaţie din acest domeniu.


Citeește și: Politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan și pe Tudor Chirilă! Veteranul actor nu mai vrea să joace pe aceeași scenă cu tânărul său coleg


 

Close
Închide
  Close