Mergi direct la conținut »
Adela Popescu, în costum de baie. Cum arată vedeta după două nașteri
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu, în costum de baie. Cum arată vedeta după două nașteri

Adela Popescu, în costum de baie. Cum arată vedeta după două nașteri

Adela Popescu a ieșit să se ralexeze în mijlocul naturii și s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta arată extraordinar de bine.

De Dana Aramă,

A trecut prin două nașteri, dar arată impecabil în costum de baie. Adela Popescu se poate lăuda cu o siluetă extrem de armonioasă, după cum au remarcat și fanii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta a publicat o poză în costum de baie.

„Să mai ziceți voi că nu știu ce și nu știu cum ?”, a comentat Adela Popescu în dreptul imaginii postate în mediul online.

„Ești superbă”, „Frumoasă și naturală, să rămâi mereu așa”, „Ești o femeie adevărată! naturală, deșteaptă și frumoasă”, „Arăți super bine”, „Mai mult ca perfect de naturală și frumoasă! Așa arată o femeie împlinită”, „Frumoasă și naturală și nu încearcă să arate altceva decât ce este ea: un om simplu și frumos”, „Ce bine arăți, mămico! sexy și relaxată!”, „Nu știu ce și nu știu cum… îți stă bine în costum!”, „O mămică frumoasă”, au complimentat-o internauții.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru.Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua în luna decembrie a anului trecut, vedeta aducând pe lume tot un băiețel, care se numește Andrei.


Citește și:

În 2018, poliția de frontieră a SUA a prins de două ori mai mulți români decât cubanezi intrați ilegal. O româncă însărcinată a căzut când sărea gardul de la graniță și a murit!

Close
Închide
  Close