Mergi direct la conținut »
Adelina Pestrițu și-a externat fetița. Ipostaza care a topit inimile tuturor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adelina Pestrițu și-a externat fetița. Ipostaza care a topit inimile tuturor

Adelina Pestrițu și-a externat fetița. Ipostaza care a topit inimile tuturor

Adelina Pestrițu a ajuns cu fetița acasă după ce și-a petrecut Revelionul în spital din cauza problemelor de sănătate ale micuței.

De Dana Aramă,

Adelina Pestrițu a trecut prin momente neplăcute chiar înainte de Revelion 2019.Aceasta a mărturisit că fiica sa, Zenaida, a avut probleme de sănătate și a trebuit să fie tratată de urgență. bruneta, soțul și fiica ei au petrecut noaptea dintre ani la spital. Acum, vedeta și-a externat fiica și este în culmea fericirii.

„Și iată și prima noastră poză din 2019 în sfârșit acasă! ? Suntem sănătoase și vesele că ne-am întors în căminul nostru unde e cald și bine! ?
Vă mulțumim pentru toate mesajele și gândurile bune! ? Vă îmbrățișăm și vă urăm un an plin de reușite!”, este mesajul transmis de Adelina Pestrițu.

Mesajul este însoțit de o fotografie înduioșătoare cu vedeta și micuța zenaida. Ipostaza tandră în care apare cele două i-a emoționat pe fani, care au dat like după like.

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici vor folosi metode noi și sofisticate pentru atacurile informatice din 2019. Inteligența artificială va permite „atacuri smart”

 
 
Close
Close
Închide