Mergi direct la conținut »
Alex Bodi, dezvăluiri din relația cu Bianca Drăgușanu. "La cine pretindeți voi și visați doarme lângă mine și mă ține de mână"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Bodi, dezvăluiri din relația cu Bianca Drăgușanu. "La cine pretindeți voi și visați doarme lângă mine și mă ține de mână"

Alex Bodi, dezvăluiri din relația cu Bianca Drăgușanu. „La cine pretindeți voi și visați doarme lângă mine și mă ține de mână”

Alex Bodi a transmis un mesaj foarte clar în mediul online. Acesta a vorbit, printre altele, și despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație tumultuoasă. cei doi ba s-au certat, ba s-au împăcat. Acum, cei doi sunt din nou împreună. În mediul online, Alex Bodi a transmis un mesaj foarte clar celor care îl critică. Printre altele, acesta a făcut referire și la iubita lui, Bianca Drăgușanu.

„În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!”, a spus Alex Bodi.

„Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a adăugat el.

Acesta a ținut să menționeze că împarte același pat cu Bianca Drăgușanu.

„La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt…m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!”, a încheiat Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu
Recomandări

Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații. Printre cei cu care s-a iubit se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Prințul. Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia și-au reînnodat relația. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior,  Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Ulterior, despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi. Apoi, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele fostului iubit, Alex Bodi.


Citește și:

VIDEO | Gestul incredibil făcut de un miliardar american: Va plăti împrumuturile de studii pentru 400 de studenţi

 
 
Close
Închide