Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan, declarație de iubire pentru soț. Cum au reacționat internauții
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Anamaria Prodan, declarație de iubire pentru soț. Cum au reacționat internauții

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

 

Impresara a ieșit la masă cu partenerul său de viață. Vedeta a publicat o fotografie cu ea și Laurențiu Reghecampf pe contul său de Instagram. Imaginea este însoțită de un mesaj simplu, prin care impresara spune exact ce simte pentru soțul său.

„Minunea mea! ?❤️?”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei în care apare alături de partenerul său de viață.


„Sunteți cei mai frumoși”, „Ah, ce îmi place de voi’, „perechea ideală”, „Să îmbătrâniți împreună alături de copii”, „Să rămâneți așa mereu’, „Sunteți divini”, „Frumoasă și reușită familie”, „Cei mai normali oameni-VIP-uri”, „Cei mai fani”, „Chiar sunteți minunați”, „Sunteți foarte frumoși împreună”, „Superbi împreună”, au reacționat internauții.

Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Citește și: Un infractor căutat de autoritățile române a fost descoperit în California, unde se dădea preot! El încasa 3.000 de dolari lunar pentru munca sa

 

Close
Închide
  Close