MENIU CAUTĂ

Anca Serea se află pe ultima sută de metri cu sarcina. „Lui Adi i-a fost frică să asiste până acum la naștere. Acum vrea să fie acolo când se naște Leah”

Distribuie

Anca Serea mai are puțin și devină mămică pentru a șasea oară. Ea a dezvăluit că partenerul ei de viață vrea să asiste la naștere.

Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi SînăVedeta are cinci copii . Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea este însărcinată cu cel de-al șaselea copil și mai are puțin și devine din nou mămică. Vedeta va aduce pe lume o fetiță. Ea mai are doar o lună până când va naște

Anca Serea a dezvăluit, pentru click.ro, că soțul ei, Adi Sînă vrea să asiste la venirea pe lume a bebelușului.

„Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leah”, a spus vedeta.

Anca Serea a mărturisit că sarcina i-a dat ceva bătăi de cap.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbită decât Moise și să vină pe lume la termen”, a afirmat ea.


Citește și:

EXCLUSIV | Ambasadorul Venezuelei la București, în fața imaginilor cu copii care caută hrană în pubele: „Situaţia e normală. Nu se mănâncă din gunoaie, sunt actori plătiţi”. Cum descrie viața în țara în care pâinea costă mai mult decât un plin de benzină

Citește mai multe despre Adi Sina, Anca Serea și nastere pe Libertatea.

Comentarii