MENIU CAUTĂ

Andreea Mantea, despre iubire: „Am fi urâți, botoși, nu ne-ar conveni nimic niciodată”

Distribuie

Andreea Mantea a afirmat răspicat că nimic nu este mai important ca iubirea în viața unei persoane.

În ediția de marți a emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, Andreea Mantea a făcut declarații despre iubire și a explicat cât de importantă este dragostea în viața unui om.

„Aș vrea să nu ne pierdem speranța în iubire, să credem mai mult în iubire. Fără iubire nu putem trăi, este imposibil. Am fi urâți, amărâți, botoși, nu ne-ar conveni nimic niciodată. Haideți să ne facem povestea noastră. Iar atunci când veți fi dezamăgiți, ridicați-vă, scuturați-vă, găsiți puterea și spuneți: se poate! Avem o singură viață, haideți să o trăim frumos!”, a spus Andreea Mantea.


Andreea Mantea a primit, pe rețelele de socializare, numeroase mesaje după ce a debutat ca moderatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”:
„Felicitări! În sfârșit mă uit cu drag la emisiune de când prezinți tu, Andreea”, „Ești superbă. Până acum nu m-am uitat la emisiune, dar acum mă uit, ești cea mai bună”, „Unde îți este iubirea, care îți este viața de familie?”, „Mă uit cu drag la emisiune, prezinți foarte frumos”.

Andreea Mantea este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micile ecrane din România.  În ceea ce privește viața amoroasă, Andreea Mantea a sucit mințile multor bărbați. Cele mai cunoscute relații ale sale au fost cu cântărețul Ștefan Stan și cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, împreună cu care are un băiețel, David.


Citește și: EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. „În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm”


 

Citește mai multe despre emisiune și kanal d pe Libertatea.

Comentarii