Mergi direct la conținut »
FOTO | Antonio Banderas, mărturisire la doi ani după ce a suferit un infarct: "Într-un fel, m-am reinventat"
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO | Antonio Banderas, mărturisire la doi ani după ce a suferit un infarct: "Într-un fel, m-am reinventat"

FOTO | Antonio Banderas, mărturisire la doi ani după ce a suferit un infarct: „Într-un fel, m-am reinventat”

Antonio Banderas a declarat pentru Reuters, în cadrul unui interviu realizat la Cannes, că infarctul pe care l-a suferit în urmă cu doi ani l-a impulsionat să se preocupe mai mult de sănătate, dar şi să se reinventeze ca actor. 

De Andreea Radu,

„A fost o recomandare foarte bună pentru viaţa mea”, a declarat Antonio Banderas pentru Reuters. „Nu mai fumez, fac mai multă mişcare ca niciodată. Gândesc mai limpede şi, într-un fel, m-am reinventat”, a adăugat actorul, potrivit Agerpres.

Actorul în vârstă de 58 de ani, cunoscut din filme precum ”The Mask of Zorro” şi ”Evita”, a fost recent distribuit în rolul pictorului Pablo Picasso în serialul de televiziune ”Genius”.

„Mă gândesc foarte mult la cariera mea actoricească. Mă simt foarte proaspăt şi foarte nou”, a mai spus acesta.

Pelicula ”Dolor y gloria” a lui Almodovar se află în competiţia pentru cel mai important trofeu al festivalului, Palme d’Or. Filmul îi aduce împreună în distribuţie pe Banderas şi pe Penelope Cruz.

Antonio Banderas, Penelope Cruz și Pedro Almodovar, 18 mai 2019, la Cannes

Ambii actori aveau lacrimi în ochi după proiecţie de vineri în cadrul Festivalului de la Cannes, iar Banderas s-a emoţionat în timpul conferinţei de presă de sâmbătă, spunând că lunile petrecute la realizarea filmului au fost cele mai fericite din viaţa sa de actor până la acest moment care cuprinde peste 100 de pelicule.

Penelope Cruz și Antonio Banderas la premierea filmului ”Dolor y gloria”, Cannes, 17 mai 2019


În drum spre Cannes, regizorul Corneliu Porumboiu a sesizat schimbările din Libertatea. „M-a cutremurat povestea românului Gică, omorât în Suedia!”


 

Close
Închide
  Close