Mergi direct la conținut »
VIDEO | A apărut primul trailer al filmului "Frozen 2"! Elsa "se luptă" cu niște valuri uriașe
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > VIDEO | A apărut primul trailer al filmului "Frozen 2"! Elsa "se luptă" cu niște valuri uriașe

VIDEO | A apărut primul trailer al filmului „Frozen 2”! Elsa „se luptă” cu niște valuri uriașe

După multe luni de așteptare din partea fanilor, Disney a publicat, miercuri, trailerul de la filmul animat "Frozen 2" ("Regatul de gheață 2"). 

Prima parte a animației a avut încasări de aproape 1,28 de miliarde de dolari la box-office-ul internaţional, devenind cel mai de succes film animat din istorie. De asemenea, „Frozen” a câştigat două Premii Oscar.

Astfel, nu este de mirare că la doar o oră de la publicarea pe YouTube, trailerului de la a doua parte a filmului „Frozen” care va fi lansat pe 27 noiembrie 2019 a adunat peste 300.000 de vizionări, numărul celor care se uită la filmulețul de prezentare fiind într-o continuă creștere.

O schimbare pe care internauții au observat-o imediat a fost aceea a personajului Elsa. Regina Elsa și-a schimbat costumația și apare în „Frozen 2” purtând o pereche de colați, o fustă sifon și un top strălucitor.

Din distribuția „Frozen 2” vor face parte atât Kristen Bell (Anna), cât și Idina Menzel (Elsa), cele două actrițe confirmând informația că au acceptat pentru a doua oară provocarea Disney.

Foto captură YouTube


Recomandările culturale ale săptămânii. Povestirile românești de azi și clipurile de pe YouTube pentru copii


Close
Închide
  Close