Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Victor Slav. „Știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Victor Slav. „Știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță și chiar dacă s-au despărțit de ceva vreme, cei doi au rămas în relații foarte bune. Fosta prezentatoare tv a vorbit despre relația cu cel care i-a fost soț.

„Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normală. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună. Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Drăguşanu potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a declarat că își dorește să devină din nou mamă. „Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație”, a mai spus Bianca Drăguşanu pentru aceeaşi sursă.

Zilele trecute, Victor Slav a făcut o declarație neașteptată la adresa fostei sale partenere de viață, Bianca Drăgușanu, chiar la emisiunea pe care acesta o moderează la Kanal D – Vulturii de noapte.

Citește și

Ester Peony și-a întrerupt studiile la Conservator când a devenit celebră. Cântăreața visează de 7 ani să ajungă la Eurovision

Close
Închide
  Close