MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 08:32

Bianca Drăgușanu, copleșită de atenții în weekend. „Răsfățată” | FOTO

Distribuie

Biancăi Drăgușanu îi merge cât se poate de bine și este mai răsfățată ca niciodată. Vedeta s-a lăudat cu buchetele de trandafiri pe care le-a primit în weekend.

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă perioadă în viața ei. Vedeta are parte de toată atenția pe care și-o dorește din partea persoanei iubite. În weekend, Bianca Drăgușanu a umplut contul său de socializare cu imagini în care apare cu buchetele imense de trandafiri pe care le-a primit.

 

„Răsfățată. Dragoste”, a precizat ea în dreptul imaginilor respective, fără a dezvălui cine este cel care a copleșit-o cu atenții.
„Dacă trandafirii sunt de la Victor, sunt fericită!”, „Toate femeile merită să fie fericite”, i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separarea de Victor Slav, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima', emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 3 – 9 septembrie 2018


 

Comentarii