MENIU CAUTĂ

Bianca Drăgușanu s-ar vrea iar în ipostaze incendiare în reviste. Cum a fost primită vestea | VIDEO

Distribuie

Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că și-ar dori să mai pozeze în ipostaze incendiare pentru reviste pentru adulți.

 

Cu mesajul „cu opt ani în urmă”, Bianca Drăgușanu a postat un scurt filmuleț cu coperta unei celebre reviste pentru adulți, pentru care a pozat în ipostaze incendiare.

Înregistrarea are și o întrebare pentru fani: „Ar trebui să o fac din nou?”.

Vestea prin care Bianca Drăgușanu dă de înțeles că ar vrea din nou să pozeze în ipostaze sexy a stârnit imediat reacții din partea fanilor acesteia.

„Erai tânără, acum ești mamă, nu are rost să postezi așa ceva. Sorry, asta este părerea mea. fii o doamnă, lumea critică”, „Nu ești criticată destul??”, „Da, fă-o din nou! Arăți mai bine ca niciodată!”, „Da, bineînțeles! Arăți superb, Bianca”, „Bianca, invidia e pentru cine nu acceptă”, „De ce nu?”, i-au spus internauții Biancăi Drăgușanu.

 

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. După separare, vedeta de televiziune a început o relație cu un tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care ”a făcut patrulă” mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

Citește mai multe despre intebare, reacții și Reviste pe Libertatea.

Comentarii