Mergi direct la conținut »
Câți bani a câștigat Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, din aparițiile TV. "Este singurul venit scriptic pe anul 2018"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câți bani a câștigat Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, din aparițiile TV. "Este singurul venit scriptic pe anul 2018"

Câți bani a câștigat Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, din aparițiile TV. „Este singurul venit scriptic pe anul 2018”

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a dezvăluit care au fost câștigurile ei din aparițiile televizate pe perioada anului trecut.

De Dana Aramă,

Nicoleta Voicu, fosta iubită a cântărețului de muzică populară Gheorghe Turda, a explicat, într-o postare pe contul său de socializare, cât a încasat din aparițiile TV.

„Am lăsat lumea să vorbească. S-au spus multe și se vor mai spune…
În urma declarațiilor făcute cu aparițiile tv pe 2018, ianuarie – decembrie 2018, singura retribuție este de 168 lei, unasutășaizeci și opt lei.
Da, este singurul venit scriptic pe anul 2018.

Asta așa, să nu se mai spună că „m-am umplut de bani de la televizor” .
Redau ad litteram cuvintele cu care am fost împroscată pe nedrept.
Și încă îmi iubesc profesia și o fac cu aceeași dăruire. ???”, a scris ea în mediul online.


Citește și:

La 24 de ani, un maramureșean vrea să candideze la primărie și să schimbe destinul orașului natal: „Rămân în țară orice s-ar întâmpla”. Tânărul candidat promite „în primul rând, apă potabilă și drumuri”

Close
Închide
  Close