MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

Ce salariu avea Teo la începuturile ei în televiziune? „M-au plătit în patru bancnote și am început să plâng”

Distribuie

Teo Trandafir a debutat luni ca gazdă a concursul de cultură generală "Vrei să fii milionar?" și e fericită că a ajuns să dea bani, nu doar să ia. Am provocat-o să ne vorbească despre un alt debut, al ei, în televiziune și despre primele câștiguri. Teo avea un salariu modest atunci, pe care-l încasa în plic.

Teo are un salariu mare

 Multă vreme s-a vorbit pe tema salariului pe care-l încasează lunar Teo Trandafir de la Kanal D, ajungându-se la sume formate chiar și din cinci cifre. Și vorbim de euro, nu de lei. Cu 25 de ani de experiență în televiziune, Teo poate negocia orice salariu, însă după cum chiar ea declară, a învățat încă din primii ani ai carierei sale că nu trebuie să pună preț pe greutatea plicului.

Îmi aduc aminte de o perioadă în care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în banconte mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului” a povestit amuzată Teo Trandafir.

Teo are un salariu mare

Teo are un salariu mare ținând cont că prezintă două show-uri la Kanal D

Pe lângă emisiunea „Teo Show” pe care o are de câțiva ani, Teo este și cel mai nou moderator al celui mai iubit concurs din lume, „Vrei să fii milionar?”, emisiune în care concurenții au șansa să câștige marele premiu de 1.000.000 de lei, lucru care o face extrem de fericită.

„Sunt alături de ei, am emoții alături de ei. Din păcate, nu îi pot ajuta. Fiecare e pe cont propriu”, a spus Teo.


Andreea Mantea se mută în Turcia, cu fiul ei și cu bona! Șase luni de „exil” pentru reality-show-ul „Puterea dragostei”

Citește mai multe despre kanal d și vrei sa fii milionar pe Libertatea.

Comentarii