MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2018 10:46

Ce spune Gina Pistol despre relația cu tatăl ei. „Face parte din mine, dar totuși e o persoană străină”

Distribuie

Gina Pistol a fost foarte categorică atunci când a vorbit despre tatăl său, de care n-a avut parte în copilărie. Senzuala blondă a fost crescută doar de mama sa.

Gina Pistol vorbește foarte rar despre familia sa, acesta fiind un subiect sensibil pentru ea.

Vedeta a fost crescută în copilărie doar de mama sa, neavând parte de tatăl său cu care, însă, a reluat relație de ceva vreme.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Gina Pistol, care are o relație cu Smiley, a explicat cum se înțelege și ce sentimente o încearcă atunci când se întâlnește cu tatăl său.

„Cu tata sunt în relații bune. Ne mai auzi la telefon din când în când. El are familia lui. Când eram mică îl judecam, iar asta prin prisma mamei. Auzeam doar varianta ei. Aveam impresia că mi s-a luat ceva și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord dacă să-l dau sau nu. Nu voiam să vorbesc cu el.

Când am crescut l-am iertat și am început să nu mai judec, să o înțeleg și pe mama, să-l înțeleg și pe el. E ciudat pentru… când îl întâlnesc este un om care face parte din mine și eu fac parte din el, dar totuși este o persoană străină. E foarte ciudat”, a declarat Gina Pistol, care de curând a dezvăluit ce anume nu suportă din partea unui oaspete care îi trece pragul casei.


Citește și: REPORTAJ/ Levente Polgar, primul concurent cu dizabilităţi de la Artic Ultra 6633: ”Am plâns ca un copil când am abandonat”


 

Citește mai multe despre Familie și tata pe Libertatea.

Comentarii