Mergi direct la conținut »
Cel mai frumos compliment pe care l-a auzit Cristina Spătar despre cei doi copii ai ei. "Așa e"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cel mai frumos compliment pe care l-a auzit Cristina Spătar despre cei doi copii ai ei. "Așa e"

Cel mai frumos compliment pe care l-a auzit Cristina Spătar despre cei doi copii ai ei. „Așa e”

Cântăreața Cristina Spătar are doi copii foarte frumoși, de care este foarte mândră și de a căror creștere și educație se ocupă îndeaproape.

De Dana Aramă,

 

Zilele acestea, Cristina Spătar a împodobit bradul de Crăciun împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Artista i-a fotografiat pe micuți alături de brad și a postat imaginea pe o rețea de socializare.

„…gata braduțu’ nostru???❤❤❤”, a scris Cristina Spătar în dreptul imaginii cu copiii săi.

Artista a primit de la un internaut unul dintre cele mai frumoase complimente legate de Aida și Albert.

„Ai doua comori, Cristina!?”, este mesajul primit de vedetă.

„Așa e…”, a răspuns Cristina Spătar.

Cristina Spătar a fost căsătorită timp de mai mulți ani cu Alin Ionescu, însă cei doi au ajuns la divorț. Din mariajul Cristinei Spătar cu Alin Ionescu au rezultat doi copii, Aida și Albert, de care artista este foarte mândră și cu care este extrem de grijulie. De altfel, vedeta a mărturisit că s-a chinuit foarte mult să aibă copii. Cristina Spătar a făcut nouă fertilizări in vitro.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close