MENIU CAUTĂ

Cine a scos-o pe Andreea Mantea la masă. E cea mai fericită alături de el

Distribuie

Andreea Mantea a ieșit la masă cu cea mai importantă persoană din viața ei, nimeni altul decât fiul său, David.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea se află în vacanță în Turcia alături de băiețelul ei, David. Vedeta a plecat în Turcia imediat după încheierea sezonului la emisiunea pe care a moderat-o alături de Victor Slav la Kanal D.

Vacanța alături de băiețelul ei, David, o face cea mai fericită pe Andreea Mantea, care este topită după puștiul ei.

În cea mai recentă fotografie de vacanță, vedeta de televiziune apare alături de David, la masă. mesajul cu care Andreea Mantea a însoțit fotografia spune tot despre ce simte aceasta atunci când îl are alături pe micuțul ei.

„M-a scos la cină! ❤️ #Cavalerul Meu #Momente perfecte”, a scris prezentatoarea de televiziune lângă imaginea cu David.

„Bravo ție pentru felul în care l-ai crescut, ești o mămică deosebită, cu un băiețel deosebit! Să te bucuri toată viața de zâmbetul și dragostea lui!”, ” Un bărbat adevărat ce nu te va dezamăgi niciodată?”, „N-ai vrea totuși să ai si un cavaler mai mare?!…(prieten cu cel mititel!)”, i-au transmis prietenii virtuali Andreei Mantea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micile ecrane din România. cel mai recent show pe care l-a prezentat a fost la postul de televiziune Kanal D, unde l-a avut coleg pe Victor Slav. În ceea ce privește viața amoroasă, Andreea Mantea a sucit mințile multor bărbați. Cele mai cunoscute relații ale sale au fost cu cântărețul Ștefan Stan și cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, împreună cu care are un băiețel, David.


Citește și: VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. ”Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”


 

Citește mai multe despre cina pe Libertatea.

Comentarii