Mergi direct la conținut »
Corul Alexandrov revine în România în toamna acestui an

 La numai 1 zi distanță de aniversarea a 98 de ani de existență, Corul Alexandrov se întoarce în România și va susține două concerte: 13 octombrie în Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, și 14 octombrie  la Sala Palatului.

În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentații, în mai multe limbi, în fața a peste 20 de milioane de spectatori.

De-a lungul existenței sale, ALEXANDROV a scris istorie. În 2004 a susținut un concert memorabil la Vatican, primind binecuvântarea Papei Ioan Paul al II-lea. În 2007, Ansamblul a cucerit N.A.T.O, printr-un recital de excepție care a avut loc chiar la sediul Alianței Nord Atlantice de la Bruxelles. Un an mai târziu au aniversat 80 de ani de existență printr-un turneu pe întreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice și în aproape 60 de țări din Europa, Asia, Africa și America.

De-a lungul anilor, Corul Armatei Roșii a colaborat cu artiști de renume, precum Celine Dion, Jean-Jacques Goldman, Vincent Niclo, Julia Migenes, Laurent Gerra. La începutul anului 2014, Corul a făcut senzație în presa internațională, după ce a interpretat celebrul single „Get Lucky” al grupului electro-pop Daft Punk la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă, organizate la Soci.

Citește și

Reacții la adresa dezvăluirilor Libertatea: o fostă ziaristă acuză Uber și Bolt că își tratează prost șoferii în România

 

Close
Închide
  Close