Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu și fiica ei, în ținute asemănătoare. Toată lumea le-a lăudat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Șișcanu și fiica ei, în ținute asemănătoare. Toată lumea le-a lăudat

Cristina Șișcanu și fiica ei, în ținute asemănătoare. Toată lumea le-a lăudat

Jurnalista Cristina Șișcanu a fost prezentă la un eveniment alături de fiica sa, petra. Cele două au atras imediat atenția cu ținutele pe care le-au purtat.

De Dana Aramă,

Vedeta și fiica ei, Petra, au pozat pe covorul roșu. Cele două au fost îmbrăcate în rochii, iar pe deasupra au purtat fiecare un pardesiu de culoare bej.

Cristina Șișcanu și fiica sa au atras imediat atenția cu ținutrele asemănătoare pe care le-au purtat, fiind lăudate în mediul online, acolo unde jurnalista a postat imaginea de la eveniment.

„Minunate și gingașe’, „Superbe amândouă, dar petra este pur și simplu fermecătoare’, „Sunteți magnifice”, „Ce frumoase sunteți”, „Superbisime”, „Ce frumuseți”, le-au complimentat internauții pe Cristina Șișcanu și fiica ei.

Cristina Șișcanu este cunoscută ca jurnalistă.  Aceasta este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip. După naștere, Cristina Șișcanu a reușit să slăbească spectaculos, dând jos 27 de kilograme.

Citește și: INTERVIU | Un preot român este patronul unei echipe de fotbal din SUA. Timotei Sas conduce Biserica și clubul din Duluth

 

Close
Închide
  Close