Mergi direct la conținut »
Cum arată Gabriela Cristea la două zile după ce a născut a doua oară
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Gabriela Cristea la două zile după ce a născut a doua oară

Cum arată Gabriela Cristea la două zile după ce a născut a doua oară

La două zile după ce a devenit mămică pentru a doua oară, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea pare epuizată, însă radiază de fericire.

De Dana Aramă,

Gabriela Cristea se recuperează foarte bine după operația de cezariană prin care a trecut, după cum se poate observa din două imagini pe care le-au postat în mediul online atât vedeta, cât și partenerul ei de viață.

Vedeta TV și partenerul ei de viață au transmis mesaje prin care îi mulțumesc medicului care s-a ocupat de ea.

„Cu dna dr. ne-am întâlnit în viața asta pentru că trebuia să ne ducem fetele sănătoase acasă. A stat și ne-a ascultat toate întrebările, ne-a alungat toate temerile și a avut răbdare cu noi la toate ecografiile doar, doar să le vedem fețișoarele simpatice ale bebeluselor…

Ne-a răspuns la telefon în toiul nopții, chiar dacă întrebările noastre păreau puerile, doar ca să nu ne stresăm. Astăzi, când Victoria și Iris sunt parte din lumea noastră, îi spunem cu iubire și speranță: MULȚUMIM!”, a postat Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

„A adus-o pe lume pe Victoria,a adus-o pe lume pe Iris… deja face parte din familie! Multumim doamnei doctor! Vom fi veșnic recunoscători!?❤️??”, a spus și Tavi Clonda.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se va numi Thea Iris Selena.

Citește și: Bianca Andreescu, noua stea a tenisului mondial. Jucătoarea cu origini românești, lăudată de presa internațională după succesul de la Indian Wells

 

Close
Închide
  Close