Mergi direct la conținut »
Cum arată invitațiile pentru domnișoarele de onoare de la nunta Adelinei Pestrițu | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată invitațiile pentru domnișoarele de onoare de la nunta Adelinei Pestrițu | FOTO

Adelina Pestrițu a prezentat în premieră cum arată invitațiile pentru domnișoarele și cavalerii de onoare de la nunta sa cu Vrgil Șteblea.

De Dana Aramă,

Ziua de 20 iulie este una extrem de importantă și foarte așteptată de fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Aceasta se căsătorește cu Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a anunțat că va purta două rochii de mireasă la nunta sa. Pe contul ei de socializare, Adelina Pestrițu le-a arătat în premieră fanilor ei cum arată invitațiile pentru cele șase domnișoare de onoare și pentru cei șase cavaleri de la nunta sa.

Invitațiile sunt în versuri făcute de Flick – Domnul Rimă.

 

„Vă prezint în premieră invitațiile pentru cele 6 domnișoare și cei 6 cavaleri de onoare. ? Flick Domnul Rimă ne-a sarit in ajutor în privința textului pe care l-a personalizat după sufletul și asemănarea noastră?⚡️”, a scris vedeta în mediul online.

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.


Citește și:

VIDEO | Libertatea prezintă un fenomen înfiorător: în ultimii șapte ani, cel puțin opt copii au murit în fosele septice în România, iar alți cinci au fost la un pas de moarte!

 

Close
Închide
  Close