Mergi direct la conținut »
Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la petrecerea ei de 43 de ani. Cea mai spectaculoasă ținută | FOTO Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la petrecerea ei de 43 de ani. Cea mai spectaculoasă ținută | FOTO

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la petrecerea ei de 43 de ani. Cea mai spectaculoasă ținută | FOTO

Oana Roman a dat mare petrecere de ziua sa de naștere. Vedeta a împlinit 43 de ani. A petrecut alături de 150 de invitați.

De Dana Aramă,

În data de 13 aprilie, oana Roman împlinește 43 de ani. Vedeta a organizat petrecerea de ziua ei sâmbătă, 12 aprilie. La eveniment, Oana Roman a avut 150 de invitați, unul și unul, alături de care s-a distrat pe cinste.

La petrecerea aniversară, Oana Roman a ales o ținută care a amintit de poveștile cu prințese. Ea a apurtat o rochie lungă și vaporoasă, de culoare roz, în care a strălucit. Vedeta a fost plină de energie și a radiat alături de soțul ei și de fiica lor.

„A fost cea mai frumoasă petrecere de ziua mea, din viața mea! Nu am cuvinte sa mulțumesc tuturor celor care au venit”, a spus Oana Roman.

„Ai fost la superlativ de frumoasă!”, ” Poate ceva care să-ți scoată în evidență noua talie te avantaja mai mult”, „Ești superbă”, „Minunată evoluție! te urmăresc de mult și mă surprinde plăcut evoluția și felul tău de a fi”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut-o pe Oana Roman în ținuta purtată de ziua sa de naștere.

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta  este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: Concerte 2019 | Acestea sunt cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului în Europa. Când, unde au loc și de unde îți poți lua bilete

 

Close
Închide
  Close