Mergi direct la conținut »
Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

Pentru petrecerea de botez a fiicei sale, Adelina Pestrițu a ales o ținută total diferită de cea pe care a purtat-o la biserică.

De Dana Aramă,

Adelina Pestrițu, partenerul ei de viață și invitații lor au început petrecerea de botez a fiicei lor, la un restaurant select din Capitală.

Dacă la biserică bruneta a ales să poarte o ținută cu tentă masculină, un costum de culoare albă, la petrecerea de seara, de la restaurant, ea a optat pentru o rochie de culoare argintie, cu franjuri, foarte sexy și transparentă, care i-a scos în evidență atuurile fizice.


„Gata de petrecere ♥️”, și-a anunțat Adelina Pestrițu prietenii din mediul online.

Restaurantul unde are loc petrecerea de botez a Zenaidei Maria arată spectaculos, cu decorațiuni de poveste, totul în nuanțe de alb șoi roz.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. Sâmbătă, 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

Close
Închide
  Close