Mergi direct la conținut »
Cum se pregătește Cristina Șișcanu ca să arate bine în costum de baie. "Deși mă doare sufletul, o să mănânc mai rar dulciuri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum se pregătește Cristina Șișcanu ca să arate bine în costum de baie. „Deși mă doare sufletul, o să mănânc mai rar dulciuri”

Jurnalista Cristina Șișcanu vrea să arate cât mai bine în costum de baie, odată cu apropierea verii. Vedeta se pregătește intens în acest sens.

De Dana Aramă,

După ce a devenit mămică pentru prima oară, în 2017, jurnalista Cristina Șișcanu și-a dorit să revină rapid la silueta pe care o avea înainte de a naște. A ținut regim și a reușit să dea jos 27 de kilograme, acum arătând foarte bine. Chiar dacă arată foarte bine, jurnalista continuă să fie preocupată de felul cum arată. Ea a dezvăluit ce antrenament face pentru a se prezenta impecabil la vară, în costum de baie.

„Acum încep să-mi pregătesc corpul pentru sezonul estival. Avem două balcoane pe care le-am închis cu sticlă şi pe unul dintre ele mi-am pus banda de alergat.

Vreau să fac din alergatul pe bandă o rutină zilnică, exact cum este spălatul pe dinţi. O să încerc să-mi şi organizez mai bine programul, ca să-mi strecor câteva şedinţe de sală săptămânal.

În plus, deşi mă doare sufletul, o să mănânc mai rar dulciuri”, a declarat Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu este cunoscută ca jurnalistă.  Aceasta este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip. După naștere, Cristina Șișcanu a reușit să slăbească spectaculos, dând jos 27 de kilograme.


Citește și:

Cum explică un român ajuns politician în Spania alegerea sa: se săturase de corupție! „Am vrut mai mult pentru viața mea”

 

Close
Închide
  Close