Mergi direct la conținut »
Dan Bittman, despre problemele la corzile vocale. „Nu puteam să cânt nici măcar o piesă simplă ”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dan Bittman, despre problemele la corzile vocale. „Nu puteam să cânt nici măcar o piesă simplă ”

Dan Bittman, despre problemele la corzile vocale. „Nu puteam să cânt nici măcar o piesă simplă ”

Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. În urmă cu ceva timp, interpretul a avut grave probleme de sănătate și credea că nu va mai putea cânta niciodată. Acesta a vorbit despre unul dintre momentele dificile din viața lui.

„Am avut o singură zi în care aveam o altă voce şi am zis, eu aşa o să mereu vocea de acum încolo? Nu puteam să cânt nici măcar o piesă simplă şi uşoară”, a spus Dan Bittman la Antena Stars.

În urma zvonurilor apărute în urmă cu ceva timp, cum că fiul lui Dan Bittman ar fi fost anchetat într-un dosar privind traficul de droguri, Liliana, iubita artistului  a lămurit recent,  totul. Mama lui Alexandru a declarat că nu este adevărat şi că sunt doar zvonuri.

„Nu e nimic adevărat. Doamne fereşte! Mi se pare de râs să scrii aşa ceva. Pe bune… Alex? Cred că este cel mai mare noroc al meu şi cel mai bun copil din lume pe care poate să şi-l dorească o mamă. E adevărat că el poartă un nume celebru şi este foarte uşor să fii ţinţă. Dar cred că toţi trei pot fi expuşi oricând unui articol”, a mărturisit Liliana Ştefan, pentru „Răi Da Buni”.

Citește și

Efectele plecării companiei Telekom din România. Peste 8 milioane de români stau cu sufletul la gură

Close
Închide
  Close