Mergi direct la conținut »
Fetița Oanei Roman a terminat grădinița. "Anul viitor, pe vremea asta, ne vom pregăti pentru clasa 0"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița Oanei Roman a terminat grădinița. "Anul viitor, pe vremea asta, ne vom pregăti pentru clasa 0"

Fetița Oanei Roman a terminat grădinița. „Anul viitor, pe vremea asta, ne vom pregăti pentru clasa 0”

Oana Roman este extrem de fericită. Fiica sa, Isabela, a terminat grădinița.

De Dana Aramă,

Oana Roman a dat vestea despre fiica ei pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și două fotografii în care Isaela apare atât alături de mama ei, cât și de tatăl său.

„Azi Isa a terminat grupa mijlocie! Anul viitor pe vremea asta ne vom pregăti pentru clasa 0. Nu îmi vine să cred ce repede a trecut timpul.

Mulțumesc din tot sufletul grădiniței, întregului personal pentru grija purtată Isei încă de când avea 2 ani! A evoluat extraordinar de frumos!

Eu și Marius suntem tare mândri și fericiți și suntem recunoscători Bunului Dumnezeu pentru așa un copil minunat!”, este mesajul transmis de Oana Roman.

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta  este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.


Citește și:

VIDEO/ Cronica unui dezastru anunțat. Colegul polițistului ucis la Burdujeni a avertizat-o pe Carmen Dan încă de acum doi ani: „Nu suntem antrenați, avem pistoale amărâte! Asta e realitatea din teren, doamna ministru!”

Close
Închide
  Close