Filme de Halloween – cele mai amuzante filme horror

Nu, nu este o neînțelegere, ci filmele de Halloween pot fi și pelicule amuzante, chiar dacă fac parte din categoria de filme horror. Sunt filme care nu o au o acțiune înfricoșătoare, așa că pot fi vizionate cu întreaga familie, chiar și împreună cu copiii. Tema filmelor propuse mai jos este umorul de calitate al oamenilor cu puteri supranaturale, fantome prietenoase și fenomene paranormale. Așadar, iată lista propusă cu cele mai bune filme:

Top 20 Filme de Halloween

Filme de Halloween 2021 la Netflix

Netflix anunță distracție maximă pentru Halloween-ul din 2021. Sub egida Stream. Scream. Repeat. sunt o serie de producții cu care gigantul filmelor le propune pentru acest Halloween.

Netflix Horror Edition 2021

Suspansul, adrenalina sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre ingredientele care fac un film de groază ideal pentru această perioadă din an. Și, dacă ești amator de senzații tari și îți place să te bagi singur în sperieți, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix, gata să-ți facă pielea de găină. 

Poți începe cu cele mai noi apariții în materie de seriale Netflix (Locke & Key, My Name, You) sau filme Netflix (Escape The Undertaker, No One Gets Out Alive, Theres Someone Inside Your House).

Candidatul turmentat: noi cu cine votăm?
Recomandări
Candidatul turmentat: noi cu cine votăm?

Pe lângă acestea, îți mai propunem o serie cu unele dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții Netflix care aduc demoni, monștri și vrăjitori în rolurile principale (Bird Box, Stranger Things, The Witcher), titluri care spun poveștile unor case bântuite (The Haunting of the Hill House), seriale care exploatează paranormalul (Equinox, Green Frontier,The OA), dar și multe producții de urmărit în familie (A Tale Drak & Gimm, A Series of Unfortunate Events, Spirited Away).

BRAM STOKER’S DRACULA

Dracula pleacă la Londra în căutarea unei femei care seamănă cu soția lui, de mult răposată. Dr. Van Helsing, vânător de vampiri, vrea să pună capăt nebuniei.

SERIAL NETFLIX

BLOODRIDE

Un serial-antologie norvegian, care combină stilul horror cu umorul negru scandinav, în care fiecare poveste se desfășoară în propriul univers plin de realism, dar bizar.

CARGO

Rămas izolat într-o zonă rurală a Australiei după o pandemie violentă, un tată infectat caută cu disperare un nou cămin pentru fetița sa și metode prin care să o protejeze împotriva transformărilor prin care trece el.

Hocus Pocus (1993)

Film horror, dar mai mult o comedie care, cu siguranță, ne va dispune în noaptea de Halloween. Chiar dacă la lansare filmul nu a avut un succes critic, Hocus Pocus a devenit ulterior cunoscut din transmisiile Disney Channel și FreeForm, fosta familie ABC.

Cercetătorul Adrian Constantin, laureat cu „Nobelul Austriei”, despre praful saharian: „Un fenomen vechi. Sunt studii care arată că exista și în urmă cu o mie de ani”
Recomandări
Cercetătorul Adrian Constantin, laureat cu „Nobelul Austriei”, despre praful saharian: „Un fenomen vechi. Sunt studii care arată că exista și în urmă cu o mie de ani”

Urmărește trailerul filmului Hocus Pocus:

Film Hocus Pocus

Familia Addams (1991)

O comedie de animație pe care nu trebuie să o ratezi de Halloween. Cea mai bizară familie din cartier, familia Addams te va fascina prin extravaganța și amuzamentul care o definesc.

Urmărește trailerul filmului Familia Addams:

Familia Addams

Casper (1995)

Casper, fantoma prietenoasă, este un film animat deloc horror, ba din contră. Casper nu este o fantomă ca toate celelalte, pentru că ea nu vrea să sperie lumea, ci să își facă prieteni noi. Pentru că este, totuși, o fantomă, toată lumea se sperie de ea, iar acesteia îi este tot mai greu să își îndeplinească scopul.

Urmărește trailerul filmului Casper, fantoma prietenoasă:

Its the Great Pumpkin, Charlie Brown (1966)

Un film animat, foarte apreciat de critici, bazat pe benzile desenate Peanuts de Charles M. Schulz.

Urmărește trailerul filmului Its the Great Pumpkin, Charlie Brown:

Film It’s a Great Pumpkin

Seria Harry Potter

Seria de filme cuprinde filme bazate pe cele șapte romane scrise de Joanne Rowling. Seria este prima pe lista filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, peste 5 miliarde de dolari.

Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”
Recomandări
Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”

Urmărește trailerul filmului Harry Potter:

Harry Potter

Edward Mâini-de-Foarfece

Un personaj complet diferit față de altele, deoarece Edward este creația unui inventator, care nu reușește să își finalizeze opera. Acesta moare înainte de a-i termina mâinile și personajul rămâne cu foarfece în loc de palme.

Urmărește trailerul filmului Edward Mâini-de-Foarfece:

Edward – Mâini de Foarfece

Vânătorii de fantome (Ghostbusters) (1984)

Film SF, dar cu accente foarte mari de comedie. Vei urmări povestea celor trei parapsihologi excentrici care vânează fantome.

Urmărește trailerul filmului Vanatorii de fantome:

Vânătorii de fantome

Interviu cu un vampir (1994)

Film de groază în care vei urmări povestea unei fetițe creole de 12 ani transformată într-un vampir. Filmul a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru cele mai bune decoruri și cea mai bună melodie originală.

Urmărește trailerul filmului Interviu cu un vampir:

Interviu cu un vampir

Mireasa moartă

O călătorie în lumea întunericului unde se pare că un tânăr este sortit să se căsătorească cu mireasa moartă, în timp ce adevărata sa mireasă este în lumea celor vii. Viața în lumea morților pare mult mai animată decât este descrisă cu adevărat în povești.

Urmărește trailerul filmului Mireasa moartă:

Mireasa moartă

COCO (2017)

Film de animație care povestește viața unui tânăr de 12 ani, Miguel, care este transportat, accidental, în Țara Morților, iar acolo cere ajutorul unui muzician pentru a-l face să ajungă înapoi în lumea celor vii, la familia lui.

Urmărește trailerul filmului COCO:

COCO

Filme de comedie de Halloween – Ce vrăji mai fac fetele (1998)

Film de comedie unde vei urmări povestea a două surori care, după moartea părinților, sunt crescute de mătușile lor într-o casă în care se petrec multe ciudățenii. Fetele au studiat cărți de magie albă și s-au inițiat în această artă.

Urmărește trailerul filmului Ce vrăji mai fac fetele:

Ce vrăji mai fac fetele

Animale fantastice și unde le poți găsi

Film fantastic britanic unde vei descoperi o nouă eră a Lumii Vrăjitoarelor. Filmul prezintă aventurile lui Newt, căci el nu se lasă până nu devine cel mai cunoscut magizoolog din lume.

Urmărește trailerul filmului Animale fantastice și unde le poți găsi:

Animale fantastice și unde le găsim

Busola de aur 2007

Film de fantezie bazat pe romanul Luminile Nordului. Filmul prezintă aventurile unei orfane care trăiește într-o lume paralelă, lume care seamănă foarte mult cu a noastră. Însă, în această lume paralelă, o forță dogmatică numită Magisterium conspiră pentru a pune capăt toleranței.

Urmărește trailerul filmului Busola de aur:

Busola de aur

Filme de Halloween – Scream

Amestecul de umor negru și mister face din acest film de Halloween unul dintre cele mai captivante producții de gen. În film, un ucigas în serie hărțuiește un grup de tineri. Pericolele apar din toate părțile, dar ei nu se lasă înfrânți.
Sydney Prescott trece prin momente grele în viața sa: încă nu si-a revenit după ce mama ei a fost omorâtă și violată cu un an în urmă, iar acum una din prietenele ei a fost ucisă de un nebun îmbrăcat într-un costum de Halloween, care o hărțuia cu telefoane în mijlocul nopții. Acum, Sydney primește apeluri asemănătoare și este atacată de același nebun mascat. De partea sa nu este decât Tatum, o foarte bună prietenă, si fratele acesteia, Dewey. Cât despre criminal, poate fi oricare din prietenii ei.

Urmărește trailerul filmului Scream

Filme horror de Halloween – Beetlejuice

Din cauza unui cățeluș, proaspăt-căsătoriții Adam și Barbara Maitland sunt uciși într-un accident de mașină și ajung în Rai, unde au neplăcuta surpriză să constate că birocrația e în floare, așa încât au fost înscriși pe o lungă listă de așteptare. Până să-și primească aripile de îngeri, timp de 50 de aniș ei trebuie să locuiască în continuare în vechea loc casă, dar ca fantome. Casa însă e ocupată acum de o pereche de yuppy, Charles și Delia Deetz, pe care fantomele nu reușesc să-i sperie cu una. cu două. Deci, în disperare de cauză, e angajat un specialist pentru acest lucru – Beetlejuice, un tip roșcovan și cu dinți stricați, care se dovedește a nu fi la înălțimea misiunii, mai ales că se îndrăgostește de fiica noilor proprietari, adolescenta Lydia.
Filmul a fost premiat cu Oscarul pentru cel mai bun machiaj.

Urmărește trailerul filmului Beetlejuice

Halloween (1978)

Filmul clasic de groază Halloween își concentrează acțiunea în jurul omorurilor săvârșite de Michael Myers, devenit o figură foarte cunoscută în rândul ficțiunii horror. La vârsta de doar șase ani, în noaptea de Halloween a anului 1963, Michael își ucide sora mai mare și, ca urmare, e internat într-un spital de psihiatrie. De îngrijirea băiatului se ocupă psihiatrul pediatru dr. Sam Loomis (Donald Pleasence).

Opt ani de tratament îl convinge pe acesta că Michael Myers reprezintă răul pur, un adevărat „Boogeyman”. După încă șapte în care este ținut închis, într-o încercare de transfer a acestuia, el reușește să evadeze. Și în noaptea de Halloween se întoarce acasă, unde începe să terorizeze tineri, precum Laurie Strode (Jamie Lee Curtis).

Urmărește trailerul filmului Halloween

Mother!

Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu, scris și regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer.

Urmărește trailerul filmului Mother!

The Craft (1996)

Sarah Bailey, o adolescentă de saisprezece ani cu un trecut incarcat de tentative de sinucidere esuate, se muta la Los Angeles impreuna cu tatal si mama sa vitrega pentru a incepe o viata noua. La scoala catolica la care se inscrie, Sarah cunoaste trei fete – Nancy, Bonnie si Rochelle – care au inclinatii speciale catre ocultism. Cele trei isi dau seama ca Sarah este inzestrata cu puteri speciale, dau au surpriza sa descopere ca impreuna cu tanara nou sosita puterilor lor sunt desavarsite. Nu exista dorinta care sa nu poata fi implinita, sau baiat care sa nu poata fi cucerit in momentul cand clubul vrajitoarelor se pune in actiune. Dar in scurt timp, fetele descopera ca fiecare lucru are un pret al lui…

Urmărește trailerul filmului The Craft

Filme de Halloween pentru copii – Double, Double, Til and Trouble

De Halloween, gemenele Kelly and Lynn Farmer (Mary-Kate Olsen si Ashley Olsen) fac o descoperire senzationala: matusa lor Agatha este vrajitoare! In urma cu multi ani, ea a gasit intamplator o piatra de pe luna care i-a dat niste puteri extraordinare. Numai ca Agatha nu a devenit nici pe de parte o vrajitoare cumsecade, ci una plina de ura care-i poarta ranchiuna tatalui celor doua fete.
Hotarata sa se razbune, Agatha se foloseste de bagheta ei magica pentru a-l ruina financiar pe acesta si pentru a-i arunca pe toti in strada.
In incercarea lor de a-si impiedica matusa malefica sa-si duca la indeplinire planurile, gemenele o cunosc si pe sora geamana a acesteia, Sophia, o femeie buna, dar care este prizoniera unei vraji a surorii sale.
Cele trei trebuie sa lupte impreuna pentru a-i lua Aghatei piatra magica si a o impiedica pe aceasta sa-i faca pe ceilalti sa sufere.

Urmărește trailerul filmului Double, Double, Til and Trouble

Death Becomes Her

Momentul intalnirii dintre actrita Madeline, acum trecuta de prima tinerete, si rivala sa din tinerete Helen, careia ii furase iubitul, declanseaza o lupta pe viata si pe moarte pentru razbunare dar, mai ales, pentru descoperirea secretului tineretii fara batranete. Cand cele doua femei intra in posesia elixirul magic care garanteaza consumatorilor sai o viata eterna, batalia are toate sansele sa devina si ea… vesnica. Aceasta comedie cu accente mai mult decat acide la adresa obsesiei hollywoodiene pentru tinerete si frumusete vesnica, are in distributie nume celebre de actori precum Meryl Streep, Bruce Willis, Goldie Hawn si Isabella Rossellini.

Acesta este lista cu cele mai bune filme de Halloween pe care trebuie să le vezi!

Sursă foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
FANATIK.RO
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Gestul disperat făcut de Oana Lis! Nu mai face față cheltuielilor și a luat decizia radicală
Viva.ro
Gestul disperat făcut de Oana Lis! Nu mai face față cheltuielilor și a luat decizia radicală
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Îl recunoști? Fostul „Balon de Aur” și-a șocat fanii, apoi a dezvăluit adevărul despre imaginea postată
GSP.RO
Îl recunoști? Fostul „Balon de Aur” și-a șocat fanii, apoi a dezvăluit adevărul despre imaginea postată
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
FANATIK.RO
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Celine Dion zguduie internetul cu o ședință foto la care nimeni nu se aștepta! Cum a pozat la 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
Unica.ro
Celine Dion zguduie internetul cu o ședință foto la care nimeni nu se aștepta! Cum a pozat la 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii au nevoie de o pauză, o întrerupere în șirul gândurilor care întrețin o stare de teamă la serviciu
HOROSCOP
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii au nevoie de o pauză, o întrerupere în șirul gândurilor care întrețin o stare de teamă la serviciu

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI