Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern, una dintre CELE MAI BINE PLĂTITE ACTRIŢE din ROMÂNIA. CÂT a CÂŞTIGAT într-un an
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern, una dintre CELE MAI BINE PLĂTITE ACTRIŢE din ROMÂNIA. CÂT a CÂŞTIGAT într-un an

Maia Morgenstern, una dintre CELE MAI BINE PLĂTITE ACTRIŢE din ROMÂNIA. CÂT a CÂŞTIGAT într-un an

De Alina Serea,

Maia Morgenstern este, se pare, una dintre actriţele de pe plaiurile mioritice care nu se plânge de veniturile obţinute din actorie. Pentru ea vorba „după muncă, şi răsplată” pare să funcţioneze din plin. Celebra actriţă a declarat câştiguri oficiale în valoare totală de 185.035 de lei obţinute în anul 2013, scrie ziarulring.ro.
Conform declaraţiei de avere depuse pentru ultimul an fiscal, actriţa a obţinut un venit de 39.895 de lei, ca urmare a contractului său de muncă de la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, şi 47.364 de lei în calitate de manager al Teatrului Evreiesc. Tot în 2013, actriţa şi-a completat veniturile cu ajutorul unor colaborări avute cu alte instituţii de cultură, precum Teatrul Odeon, Teatrul Metropolis, Teatrul Mic, UNITER sau Institutul Cultural Român, dar şi cu alte teatre şi asociaţii culturale din provincie.
La capitolul bunuri, Maia Morgenstern a declarat că este proprietara unei case şi a unui apartament cumpărate în anul 2000 şi, respectiv, 1993, dar şi a unui autoturism achiziţionat în urmă cu 12 ani. Dacă actriţa nu a făcut prea multe investiţii, în schimb a făcut ceva economii, deschizându-şi conturi la mai multe bănci. Conştientă că viaţa e mereu surprinzătoare, Maia Morgenstern a pus deoparte, în total, 493.123 de lei.
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close