MENIU CAUTĂ
, de Păsat Ana Maria

Marian Râlea, declaraţie printre lacrimi, despre moartea Micăi de la Abracadabra

Distribuie

„Am fost cu toţii lângă ea, măcar atât. Când a murit Mica toţi colegii de la Abracadabra erau pe hol, în faţa salonului de Terapie Intensivă”, ne-a declarat Marian Râlea, la scurt timp după ce Mica (n.r. – Michaela Niculescu) a murit, joi în jurul orei 15.30.
Marian Râlea a confirmat faptul că preotul a vizitat-o pe Mica şi astăzi, înainte să moară, când s-a spovedit, dar şi în ultimele două zile. „Preotul care a venit la Mica azi, şi ieri, şi alaltăieri, e un fost coleg de-al ei, de şcoală”, a mai spus, sfâşiat de tristeţe, Marian Râlea.
Mica avea 31 de ani şi timp de 10 ani, din 1991 şi până în 2001 a făcut parte din echipa Abracadabra. Tânăra era extrem de talentată şi inteligentă. Ea a urmat facultatea de Limbi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi a obţinut un doctorat summa cum laudae de la Oxford şi Viena. Michaela Niculescu vorbea şase limbi străine, a tradus mai multe cărţi, era lector universitar şi lucra la IBM. În timpul liber, Mica obişnuia să câbte în cluburi şi visul ei arzătot, neînplinit, a fost să îşi facă o formaţie.

Citeşte şi

  • „Mica ar fi avut şanse pentru transplant dacă ar fi mers la spital din timp”
  • MICA A MURIT! Iată ce VIS ARZĂTOR al ei a rămas NEÎMPLINIT!
  • Ce FRUMOASĂ și PLINĂ de VIAȚĂ era MICA de la „Abracadabra” | FOTO

 

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii