MENIU CAUTĂ

Marina Almășan, despre punctajul primit la Eurovision de Moldova din partea României. „Trăgând după mine o mare lehamite”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Marina Almășan a comentat despre punctajul primit de reprezentanții Moldovei din partea României la concursul Eurovision 2018.

Netta Barzilai (Israel) a câştigat Eurovision 2018, graţie voturilor publicului, care au ajutat-o pe artistă să ocupe prima poziţie. România a ratat calificarea în finala Eurovision 2018, care a avut loc sâmbătă, 12 mai, la Lisabona, în Portugalia. Moldova s-a calificat în finala Eurovision 2018, ocupând poziția a 10-a la sfârșitul competiției muzicale.

Moldova a primit maximul de puncte din publicului din România, însă juriul de specialitate din țară i-a acordat doar 7 puncte. Juriul român a acordat cele 12 puncte Austriei, 10 puncte au ajuns la Spania, iar Olanda a primit 8 puncte.

Prezentatoarea de televiziune Marina Almășan a comentat despre punctajul oferit de juriul in România reprezentanților moldovei la Eurovision, DoReDoS.

„….și totuși, închei acest weekend ”muzical” trăgând după mine o mare lehamite: oare chiar ar fi sărăcit România, dacă ar fi acordat aseară, la Eurovision, Moldovei, cele 12 puncte?!?…

N-ar fi fost nimic penibil în asta, nu ne-ar fi arătat nimeni cu degetul, căci piesa ”fraților noștri” (am pus ghilimele, pentru că, uite, nu mai cred în cei ce se bat cu pumnul în piept pe tema asta!) nu a fost rea deloc, iar show-ul făcut pe scenă a fost chiar foarte inspirat!

Dar… noi avem mereu alte interese, altă filozofie și, din păcate, același caracter…

Nu-i nimic, ne-a dat o lecție Rusia, oferindu-le moldovenilor punctajul maxim!… Prietenul la nevoie se cunoaște…”, a afirmat Marina Almășan pe pagina sa de Facebook.


Citește și: VIDEO/Pace între cojocul de Bihor și vesta de Dior! Celebra casă de modă era acuzată că a copiat modelul românesc


 

Citește mai multe despre clasament, EuroVision și moldova pe Libertatea.

Comentarii