MENIU CAUTĂ

Mihaela Borcea, un nou proiect la mare. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea o ține din afacere în afacere

Distribuie

Fosta soție a lui Cristi Borcea o ține din afacere în afacere. Aceasta a inaugurat un resort spa pe litoralul românesc.

Mihaela Borcea, prima soție a lui Crist Borcea, condamnat în Dosarul Transferurilor, este foarte activă în planul afacerilor. După ce de curând a inaugurat o terasă-club în Capitală, Mihaela Borcea a anunțat că un alt proiect în care a fost implicată este gata.

Femeia de afaceri a inaugurat un resort spa în stațiunea Olimp, de pe litoralul Mării Negre.
„Un nou proiect început de mine acum câțiva ani s-a concretizat cu succes!! Așadar, dragii mei revin peste putin timp cu detalii, dar nu înainte de a vă aștepta împreună cu echipa mea de la … OLIMP pentru a petrece seri de neuitat într-un nou concept, o locație de vis la malul Mării Negre, unde veți avea parte de multe surprize plăcute!!!”, a anunțat Mihaela Borcea în mediul online.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.


Citește și: ANALIZĂ. De ce s-a văzut mitingul PSD ca un exercițiu de forță și intimidare și cum au ajuns toți contestatarii Puterii ”șobolani”


 

Citește mai multe despre Mihaela Borcea, mare, proiect și restaurant pe Libertatea.

Comentarii