Mergi direct la conținut »
Mihaela Borcea, un nou proiect la mare. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea o ține din afacere în afacere
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Borcea, un nou proiect la mare. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea o ține din afacere în afacere

Mihaela Borcea, un nou proiect la mare. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea o ține din afacere în afacere

Fosta soție a lui Cristi Borcea o ține din afacere în afacere. Aceasta a inaugurat un resort spa pe litoralul românesc.

De Dana Aramă,

Mihaela Borcea, prima soție a lui Crist Borcea, condamnat în Dosarul Transferurilor, este foarte activă în planul afacerilor. După ce de curând a inaugurat o terasă-club în Capitală, Mihaela Borcea a anunțat că un alt proiect în care a fost implicată este gata.

Femeia de afaceri a inaugurat un resort spa în stațiunea Olimp, de pe litoralul Mării Negre.
„Un nou proiect început de mine acum câțiva ani s-a concretizat cu succes!! Așadar, dragii mei revin peste putin timp cu detalii, dar nu înainte de a vă aștepta împreună cu echipa mea de la … OLIMP pentru a petrece seri de neuitat într-un nou concept, o locație de vis la malul Mării Negre, unde veți avea parte de multe surprize plăcute!!!”, a anunțat Mihaela Borcea în mediul online.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.


Citește și: ANALIZĂ. De ce s-a văzut mitingul PSD ca un exercițiu de forță și intimidare și cum au ajuns toți contestatarii Puterii ”șobolani”


 

Close
Închide
  Close