Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu jură că nu-i chiar așa operată cum crede lumea! Ce zvon o deranjează cel mai mult
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihaela Rădulescu jură că nu-i chiar așa operată cum crede lumea! Ce zvon o deranjează cel mai mult

Intervenția de mărire a sânilor - pe care a recunoscut-o, deși schimbarea era evidentă, abia după un an - a deschis robinetul operațiilor estetice pentru Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea de la „Ferma” n-a pus niciodată pe hârtie numărul exact al intervențiilor, însă n-a ratat nici o ocazie să spună că n-o „ating” comentariile care o dau megaoperată. Cu o excepție.

De Denisa Macovei,

Mihaela Rădulescu jură că... nu-i chiar așa operată cum crede lumea

Mihaela Rădulescu este acuzată că și-a făcut prea multe operații estetice

Mihaela nu a negat niciodată faptul că a apelat la serviciile medicilor esteticieni, însă susține că nu atât de mult pe cât se vehiculează. Diva de la Monaco s-a confesat apropiaților că singurul comentariu care o deranjează cu adevărat este acela că și-a scos o coastă pentru a avea talia subțire, în realitate, ea muncind enorm pentru a avea o siluetă de clepsidră, cu mijloc de viespe, coapse ferme și brațe tonifiate.

Mihaela i-a invitat pe cei care pun sub semnul îndoielii acest lucru să facă întâi cel puțin jumătate din antrenamentele pe care ea le face și abia apoi să declare, dacă mai pot, că silueta ei se datorează unui medic dibace.

Mihaela Rădulescu jură că... nu-i chiar așa operată cum crede lumea

Mihaela face foarte mult sport pentru a avea silueta perfectă

Liftingul care i-a schimbat fizionomia, făcut în Monaco

Ajunsă în pragul vârstei de 50 de ani (va împlini jumătate de secol pe 3 august), Mihaela Rădulescu a decis să intervină și la nivelul chipului, nu doar al corpului. După modelarea de acum câțiva ani a nasului, ea i-a cerut chirurgului să-i facă un lifting facial, pentru a șterge și cel mai fin rid. Însă această procedură, făcută la Monaco, unde diva își are reședința, i-a schimbat fizionomia și a pornit un val de critici în mediul online.


VIDEO | Povestea tristă a fetei de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită. Boala a răpus-o la 10 zile după ce a fugit de acasă!

Close
Închide
  Close