Mergi direct la conținut »
Mihaela Tatu, revenire la TV. Va apărea la show-ul "Ferma vedetelor"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Tatu, revenire la TV. Va apărea la show-ul "Ferma vedetelor"

Mihaela Tatu, revenire la TV. Va apărea la show-ul „Ferma vedetelor”

Mihaela Tatu, care s-a retras de mulți ani de la TV, va apărea din nou pe micile ecrane. Ea va face parte din show-ul "Ferma vedetelor", de la Pro TV. Din 13 februarie, de la ora 20:00, show-ul "Ferma vedetelor", va da startul unei competiții aprige pentru 6 perechi de vedete ce vor intra în cursa pentru titlul de Fermierul anului și marele premiu de 50.000 de euro. Pe lângă mult-temutul Nea Rață, care are grijă să transforme vedetele în fermieri adevărați, Monica Bârlădeanu, carismatica prezentatoare, care are grijă să le asculte problemele și să îi ajute să treacă peste momentele grele, va intra în "Ferma vedetelor" și Mihaela Tatu. Mihaela Tatu, care a slăbit enorm anul trecut, va fi negustoarea fermei și va avea un rol foarte important - le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și le va aduce un pic de confort în fermă, dar pe bani. Mihaela se va transforma în Mărioara cea aprigă cu aspirații mari.

De Dana Aramă,


“De ceva vreme aștept inagurarea „Fermei vedetelor” și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu „Ferma vedetelor” pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși – aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită. Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu, care în 2017 afirma că are un iubit.


Citește și: EXCLUSIV/Legați, puși în genunchi și bătuți până au făcut pe ei. Pușcăriașii aduc acuzații grave angajaților Penitenciarului Spital Rahova


 

Close
Închide
  Close