MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

Mihai Petre și Petre Geambașu lucrează din nou împreună. Juratul de la “Românii au talent” l-a angajat pe muzician pentru un festival de dans

Distribuie

Opt ani au lucrat Mihai Petre și Petre Geambașu împreună, la “Dansez pentru tine”, primul ca jurat, celălalt, alături de bandul său, care asigura muzica în emisiunea de la Pro TV. Drumurile li s-au despărțit în 2013, când show-ul a ieșit din grilă, dar acum li s-au intersectat iar.

După o pauză de șase ani, Petre Geambașu și Mihai Petre refac colaborarea în cadrul unui concurs de dans, de data aceasta cu fostul jurat în calitate de angajator, iar cu Geambașu, pe post de angajat.

Mihai Petre și Petre Geambașu lucrează din nou împreună

Petre Geambașu se pregătește pentru un nou concurs de dans

Mihai Petre și Petre Geambașu lucrează din nou împreună

Mihai Petre i-a dat de lucru fostului său coleg

”Ne pregătim pentru festivalul de dans de la mijlocul lunii iulie. Lucrăm la 50 de piese. O iau de la început. Mă bucur că Mihai Petre s-a gândit să apeleze la bandul meu pentru această ediție. M-a văzut timp de opt ani, așa că preselecția am trecut-o”, a declarat Petre Geambașu pentru Libertatea.

Repetă 4-5 ore pe zi

Și cum vrea ca totul să iasă perfect, Petre Geambașu repetă de zor cu echipa sa, formată din 22 de muzicieni, într-o sală de la Săftica. A renunțat chiar și la orele de sport pentru festivalul juratului de la ”Românii au talent”! ”La sală mai ajung doar o dată pe săptămână. Repetăm cam 4-5 ore pe zi. E ceva consum. Mă culc mai devreme, doar că la 5 mă trezesc cu grijă. Numai melodii am în cap”, ni s-a confesat Geambașu.


Citește și: 

VIDEO | Regizorul Corneliu Porumboiu, în cursa pentru Palme d’Or: „Se fac foarte multe filme în ziua de astăzi. S-a democratizat cumva arta aceasta”

Citește mai multe despre mihai petre și petre geambasu pe Libertatea.

Comentarii