Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viața după Balkan Girls: Nicoleta Dospinescu a renunțat la muzică și s-a apucat de scris romane. Prima carte, “o confesiune”

Viața după Balkan Girls: Nicoleta Dospinescu a renunțat la muzică și s-a apucat de scris romane. Prima carte, “o confesiune”

Balkan Girls, una din multele trupe apărute și dispărute în numai câțiva ani, după bifarea unui succes efemer și a unor melodii fredonate de prea puțini, prea puțin timp, a fost îngropată oficial de una dintre surorile care o formau.

De Florian Gheorghe,

Nicoleta Dospinescu, jumătatea Balkan Girls alături de Mădălina Dospinescu, și-a pus, într-un final, în cui visurile muzicale și speranța că va putea pătrunde vreodată în primul eșalon al cântăreților din România. „Hot”, „Chica latina” și „Love me on Repeat”, melodiile lansate între 2010 și 2015, le-a trecut la „și altele” în CV, ținutele sexy și sclipitoare de scenă le-a înlăturat din garderobă și a înlocuit studioul de înregistrări și microfonul cu biroul și laptopul.

Noua artă care a cucerit-o este cea a scrisului, Nicoleta părând decisă să-și facă o carieră de romancieră.

Fosta solistă de 29 ani, care a mai activat, în afară de Balkan Girls, în duetele Sweet și Foʼbidden și care între timp s-a și măritat, are deja o carte publicată, „Ultima lună a lui noiembrie – o confesiune”.

Spune despre ceea ce a ieșit din mintea și condeiul ei că este un roman „controversat, ce prezintă povestea de dragoste dintre o adolescentă și un actor celebru român, cu un pronunțat caracter personal din care nu lipsesc considerațiile de ordin filosofic și psihologic raportate la geneza și evoluția sprituală ce vizează trecerea de la adolescență la maturitate, o tranziție de la stadiul de fată la statutul de femeie”.

Bună sau nu – rămâne s-o evalueze criticii de specialitate -, vândută mai bine sau mai prost, cartea Nicoletei a fost totuși apreciată de celebrul tenor italian Alessandro Safina, bun prieten cu artista, care a felicitat-o personal pe Nicoleta pentru debutul său literar și a încurajat-o să continue.

Sora Nicoletei, Mădălina, nu s-a reprofilat încă. Ea mai vrea să-și dea o șansă în muzică și continuă să-și ofere serviciile sub numele Madeleine și un look inspirat de celebra Marilyn Monroe.


Citește și:

Cum au trecut anii peste vedete. Miki de la K-pital, trupa K1 și Oana de la Genius sunt aproape de nerecunoscut

Close
Închide
  Close