Mergi direct la conținut »
Nicoleta Luciu, din nou la TV. Unde o vor vedea telespectatorii | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicoleta Luciu, din nou la TV. Unde o vor vedea telespectatorii | FOTO

Nicoleta Luciu, din nou la TV. Unde o vor vedea telespectatorii | FOTO

Telespectatorii vor avea ocazia să o vadă din nou pe micile ecrane pe Nicoleta Luciu. Aceasta va apărea într-un serial difuzat de TVR2 în noaptea dintre ani.

De Dana Aramă,

 

Nicoleta Luciu vine la „Revelion de România”, de la TVR 2. Actriţa a acceptat provocarea de a se alătura actorilor din sitcomul „Primăverii” şi a filmat pentru episodul special care va da startul distracției în ultima zi din an, de la ora 19:00.

„M-am bucurat să îmi revăd o parte dintre foştii colegi şi am fost încântată să-i cunosc pe actorii din „Primăverii”. Scenariul scris de Octavian Strunilă are mult umor. Denis și cu mine ajungem, dintr-o greşeală în casă, iar locatarii, care tocmai se pregăteau de petrecerea de Revelion, sunt încântaţi. Îmi era dor să joc în seriale și mă bucur că s-au gândit la mine. Mi-ar plăcea să facem ceva şi pe mai departe”, a spus Nicoleta Luciu.


Departe de Bucureşti şi de lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu se ocupă de casă, şi de cei patru copii. Tripleţii Kim, Kevin şi Karoly au început şcoala, în clasa 0, şi fiecare are acum alt program. Singurele ore în comun sunt orele de engleză, pe care ei le fac în fiecare zi.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Cei mici ştiu deja trei limbi, română, maghiară şi engleză, iar şcoala o fac în limba maghiară. „Singura problemă e că nu pot să îi ajut la teze”, a spus cu umor Nicoleta Luciu.

„Miercurea Ciuc este oraşul ideal să creşti copii. Nu se pierde mult timp în trafic şi astfel am timp să îmi duc copiii la multe opţionale. Kim face patinaj artistic iar Karoly hochei. Kevin a ales să facă fotbal, ca fratele lui mai mare, Zsolt Jr. Iarna, toată lumea schiază. Inclusiv tripleţii, care au învaţat anul trecut. Nu ne dorim ca ei să facă sport de performanţă, preferăm să se ocupe de şcoală. Dar merită să-şi trăiască copilăria din plin, iar oraşul acesta le oferă toate facilităţile”, adaugă actriţa.

La aproape 40 de ani, Nicoleta Luciu şi-a păstrat o siluetă frumoasă, iar la 1,75 m are 60 de kg. Actriţa spune că este atentă atât la dietă, dar face şi îngrijire corporală.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie” la Fonduri Europene

Close
Închide
  Close