Mergi direct la conținut »
Nu a uitat de unde a plecat. Irina Rimes și-a colindat prima profesoară și directoarea școlii!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nu a uitat de unde a plecat. Irina Rimes și-a colindat prima profesoară și directoarea școlii!

Nu a uitat de unde a plecat. Irina Rimes și-a colindat prima profesoară și directoarea școlii!

Irina Rimes a sărbătorit alături de familia sa din Moldova, Crăciunul pe rit vechi. Ea a profitat de ocazie și a fost cu colindul în casa primei sale profesoare.

De Ana Maria Păsat,

Irina Rimes își vizitează rudele rămase în Republica Moldova de fiecare dată când are ocazia. Basarabeanca a profitat astfel de sărbătorirea Crăciunului pe rit vechi pentru a-și vedea din nou familia.

„La noi, Crăciunul este mai mult despre Nașterea Domnului decât despre cadouri, brad, Moș Crăciun și alte lucruri europene. Noi de Crăciun ne strângem la masă, mâncăm gustos alături de oaspeții noștri. De dimineața vin copiii mici să ne colinde, iar de după amiaza și până noapte vin cei mari. Iar de obicei de Crăciun, așa cum de altfel am făcut și acum, stau toată ziua cu familia. Noi nu ne dăm cadouri de Crăciun, noi nu ne spunem „Crăciun fericit” neapărat. Noi pur și simplu ne întâlnim și sărbătorim Nașterea Domnului”, a mărturisit jurata de la Vocea României pentru Libertatea.

Artista nu a ascuns faptul că seara a fost cu colindul la câteva persoane care-i sunt tare dragi:

”Am mers la prima mea profesoară, la directoarea școlii, la vecini, la oameni la care țin: rude, familie”.

A mâncat limba soacrei

Irina Rimes s-a bucurat, totodată, în sânul familiei, de bunătățile pregătite de mama sa. Artista a mărturisit totodată, și ce s-a aflat pe masa sa, de sărbătorile petrecute în Moldova:

”Întotdeauna, de Crăciun, la noi veți găsi asa: Limba soacrei, șuba, răcituri, borș scăzut cu curechi, sarmale, pârjoale și Cușma lui Guguța. Mâncarea principală de sărbători la noi este borșul scazut de curechi”.

CITEȘTE ȘI:

OPINIE / „Mai multe grădinițe decât copii. Evidența Educației”. Un editorial dur împotriva ministrului Ecaterina Andronescu

Close
Închide
  Close