MENIU CAUTĂ

Nuami Dinescu sare în apărarea câștigătoarei Eurovision 2018. „Nu a câștigat etalând kilograme, ci cântând”

Distribuie

Actrița Nuami Dinescu a sărit în apărarea câștigătoarei Eurovision 2018, Netta Barzilai.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câştigat Eurovision 2018. România a ratat calificarea în finala Eurovision de anul acesta.

După încheierea concursului Eurovision 2018, despre Netta Barzilai s-au făcut numeroase comentarii legate de vocea sa și de look.

Actrița Nuami Dinescu a sărit în apărarea câștigătoarei Eurovision 2018. Vedeta a postat un mesaj în acest sens pe contul său de pe o rețea de socializare.

„O să fiu mereu de partea grașilor. O să le țin spatele până o să mor. Nenică, după Euroivision o luarăți razna -fata a câștigat, punct. V-a plăcut sau nu e altă treabă, dar să începeți să vorbiți așa urât, așa urât, cum vă vine la gură despre ea că e grasă, e absolut deprimant.

E o fată tânără care are 24 de ani, e supraponderală și e strict treabă ei câte kilograme are, ea nu a câștigat etalând kilograme, ci cântând. Lumea a votat cum a crezut de cuviință, au votat piesa și mesajul și vocea ei, că e greu al dracu’ să cotcodăcești așa cum o face ea.

Lupta cu kilogramele e o luptă grea, e luptă cu ține, cu moștenirea ta genetică, e lupta cu dramele tale, cu frustrările, cu neîmplinirile, cu singurătățile, cu lacrimile tale, cu neiubirile tale, de unde ura asta împotrivă unui om gras? Pentru că a câștigat?

Toate merg prost și pentru că noi suntem nepăsători la problemele cu adevărat importante, dar ne pierdem vremea făcînd mișto de alții, râzând de oamenii pe care nu-i cunoaștem și când ar trebui să avem atitudine, brusc, ne luăm haina din cuier și plecăm, că avem treabă. Nu mai judecăți un gras, mai ales când știți cât de greu e. Și dacă nu știți, încercați să înțelegeți. Vă propun să începem să ne acceptăm înfrângerile și să învățăm din ele”, a menționat Nuami Dinescu pe internet.


Citește și: EXCLUSIV | Interviu cu Nabil Shaath, consilier al preşedintelui Autorităţii Palestiniene. ”Fac un apel să nu mutaţi ambasada. Rămâneţi prieteni cu ambele părţi” – AUDIO


 

Citește mai multe despre nuami dinescu, EuroVision și Netta Barzilai pe Libertatea.

Comentarii