Mergi direct la conținut »
Mesajul emoționant al lui Mihai Onilă, după moartea unui bun prieten al său. “Mergi în pace și lumină!“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul emoționant al lui Mihai Onilă, după moartea unui bun prieten al său. “Mergi în pace și lumină!“

Mesajul emoționant al lui Mihai Onilă, după moartea unui bun prieten al său. “Mergi în pace și lumină!“

Mihai Onilă este din nou în doliu, la aproape trei ani după ce fetița lui s-a stins din viață, în urma problemelor de sănătate. Fostul membru al trupei AXXA a postat un mesaj trist pe contul de socializare.

„NIMENI NU RĂMÂNE AICI PE PĂMÂNT !!! Astăzi onorez sufletește plecarea ACASĂ la Tatăl Ceresc a unui vechi și drag prieten al meu, care m-a învățat din puțina lui cunoastere foarte multe lucruri despre oameni și natura lor ! Mergi în Pace și în Lumină, John! Îmi doresc să ne revedem cu drag și acasă în Cer, dar și aici pe pământ într-o viață viitoare! Aș putea scrie o carte doar cu cât am învățat de la un om care nu avea prea multe studii, dar care trecuse de mic prin foarte multe experiențe de viață! Încă și în ziua de azi mă mai lovesc de oameni și situații în care folosesc „expresii” învățate de la John … Mergi în pace și lumină, John!”, a scris Mihai Onilă pe contul de socializare.

În urmă cu ceva timp, Mihai Onilă a făcut mărturisiri dureroase după moartea fetiței lui, Ioana Emily Hope, care s-a stins din viață la vârsta de 10 ani, din cauza unui cancer la creier. De atunci, viața artistului s-a schimbat total. Trageria a avut loc în urmă cu aproape trei ani.


Citește și

Corespondență din Totalan, Spania. A opta zi de muncă îndârjită și speranță. Operațiuni spectaculoase de salvare pentru micul Julen, copilul de doi ani căzut într-un puț de 100 de metri

Close
Închide
  Close