Mergi direct la conținut »
Prezentatoarea TV Diana Pârvu, despre cum a fost suspectă de cancer. Ce mărturisiri a făcut vedeta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prezentatoarea TV Diana Pârvu, despre cum a fost suspectă de cancer. Ce mărturisiri a făcut vedeta

Prezentatoarea TV Diana Pârvu, despre cum a fost suspectă de cancer. Ce mărturisiri a făcut vedeta

Prezentatoarea de televiziune Diana Pârvu a realizat un vlog în care a vorbit despre experiența prin care a trecut după ce a fost diagnosticată greșit cu cancer.

De Dana Aramă,

Diana Pârvu, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Kanal D, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. Vedeta a fost diagnosticată greșit cu cancer. Despre aceast lucru a făcut vedeta mărturisiri într-un vlog.

„Acesta este primul meu vlog, așa cum am promis! Este un subiect sensibil, însă, am ales să spun povestea mea pentru că știu că sunt multe femei care trec prin așa ceva și poate, experiența mea le va ajuta! Știu ce simte o femeie când i se spune că este suspectă de cancer. Astăzi va povestesc de ce m-am operat în urmă cu câteva luni și cât de important este ca medicul să fie întâi de toate, om!  În plus, spun povestea mea pentru a trage un semnal de alarmă: Nu vă luați după primul diagnostic!”, a spus ea pe o rețea de socializare.

„Începe un nou capitol în viața mea. Acesta este primul meu vlog, așa că o să încep cu o poveste de viață care pe mine m-a marcat foarte tare. Ar fi putut fi o poveste tragică, dar are un final fericit. Acum câteva luni, am aflat pe pielea me ce simte o femeie atunci când i se spune că este suspectă de cancer. Ei bine, da, am ajuns la un control la doctor și mi s-a spus că sunt suspectă de cancer. Nu era deloc așa. Am fost diagnosticată apoi cu endometrioză, dar până să mi se pună un diagnostic corect, mi s-a spus de mulți medici că sunt suspectă de cancer și că s-ar putea să nu mai am copii niciodată. Sau că doar printr-o minune voi mai putea avea copii. Lucru care m-a devastat la momentul respectiv. ce am simțit atiunci nu cred că pot să descriu în cuvinte, am simțit că mor, că îmi cade cerul în cap, am simțit că înnebunesc. M-am uitat în ochii doctorului și i-am spus: „Domnule doctor, dar eu nu am copii. Cum să îmi spuneți că s-ar putea să nu mai fac copii vreodată?”. Și mi s-a spus că trebuie să aleg între a trăi sau a face copii. Ei bine, eu și iubitul meu, familia mea, cei apropiați mie am refuzat să credem acest diagnostic.

11 ani în insolvență și un nou dosar. Cum a reușit fostul administrator special să „înfunde” și mai tare Rodipet, deși era plătit să o salveze
Recomandări

11 ani în insolvență și un nou dosar. Cum a reușit fostul administrator special să „înfunde” și mai tare Rodipet, deși era plătit să o salveze

M-am interesat foarte bine ce înseamnă această endometrioză, pentru că nu știam. Am aflat că este boala secolului și că nu are explicație medicală clară, adică nu se știe exact de ce începe și dacă vei scăpa sută la sută de ea vreodată, chiar și dacă te operezi. Ideea e că am ales să merg la medici specializați pe această boală, endometrioză, și am întâlnit un doctor cu mâini de aur, foarte tânăr, dar care are un suflet extraordinar. Și înainte să fie medic este om. Mi-a explicat ca la copii, ca la școală, exact ce am și m-a liniștit. A fost primul medic care mi-a spus: „Nu ai cancer”. Am avut încredere în el și m-am operat laparoscopic. ce credeți? Situația s-a dovedit a fi mult mai bună decât speram și eu, decât spera și doctorul, oricum mult mai bună decât mi-au spus primii medici că este. Adică endometrioza nu era atât de răspândită, s-a curățat și acum sunt bine, sănătoasă, mi s-a spus că pot avea copii. Prima părere nu este niciodată cea mai bună, în sensul că atunci când este vorba de un diagnostic serios, e bine să consultăm câți mai mulți medici și să mergem pe mâna acelui medic care ne inspiră încredere. Așa că sunt alături de toate femeile care trec prin așa ceva, mă gândesc serios dacă să învcep o campanie măcar de conștientizare a endometriozei. Și cred că informarea este primul pas și al doilea – să consultați câți mai mulți medici… Merg la control lunar și sunt alături de toate femeile care trec prin asta”, a povestit Diana Pârvu.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei
Recomandări

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei

 

A demisionat de la Kanal D

Diana Pârvu a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D la începutul acestei luni.

„Bună ziua oameni frumoși,
Vreau să vă spun că începând de astăzi colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat. Am acceptat o nouă provocare, într-un alt domeniu, proiect despre care o să va spun mai multe în curând. Televiziunea a fost și va rămâne prima mea dragoste. Au fost 8 ani minunați în care am trăit poate cele mai frumoase momente din viața mea. Acesta este motivul pentru care nu exclud că într-o zi să revin în față dumneavoastră pe micile ecrane.
Până atunci, va invit să ținem legătură în mediul online, pe paginile mele de Facebook și de Instagram dar și pe canalul meu de Youtube, unde o să vă țin la curent cu tot ce mi se întâmplă. În plus, mâine voi poșta primul meu vlog care sper să va placă!
Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături!
Vă pup și vă iubesc pe toți!”, a anunțat Diana Pârvu pe contul său de socializare.


Citește și: VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. “Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”


 

Close
Închide
  Close