MENIU CAUTĂ

Roxana Ciuhulescu, în costum de baie la o lună după ce a născut

Distribuie

Roxana Ciuhulescu și soțul ei și-au copiii și au plecat la mare, pentru câteva zile de relaxare. Fosta prezentatoare tv și-a expus mândră silueta la plajă, la doar o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară.

Roxana  a ales să poarte un costum de baie negru dintr-o singură piesă, cu un decolteu adânc.  Roxana Ciuhulescu se bucură  de ultimele zile de vară alături de familie , la malul mării.

roxana ciuhulescu

Și-a scos băiețelul o plimbare pe plajă, iar soțul ei a surprins momentul emoționant. „Mămică model!!!„, a fost unul dintre mesajele de apreciere ale internauţilor. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară luna trecută, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni

Citește mai multe despre costum de baie, mare, nastere și plaja pe Libertatea.

Comentarii